First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 14 januari 2011

I have a confession to make...

Lieve, lieve blogsters. Dank jullie wel voor alle felicitaties! En ja.. mijn excuses.. ik zal jullie niet meer zo laten schrikken, maar vond het stiekem toch wel een beetje geinig..  ;o)

Week 31, nog 9 te gaan?
Vandaag wil ik allereerst even wat van mij hart hebben. Afgelopen anderhalve/twee weken hebben jullie mij iedere keer trouw bezocht, maar heb ik zelden een reactie bij julie terug geplaatst of achtergelaten. Om heel eerlijk te zijn: de laatste paar berichten heb ik zo'n beetje op de automatische piloot laten publiceren.. *Ü*

Niet omdat ik jullie zat ben, meer omdat ik momenteel met de dag leef en me niet elke dag zo lekker happy-de-pappy voel. Moe, vandaag ook keelpijn, wat belabberd, veel slijm in mijn keel.. Niet bepaald het beeld wat ik voor ogen had, zo in de laatste weken van de zwangerschap. Maar tja.. wat doe je er aan?

Vooral goed op mijn waterpeil en vitamines letten, nóg meer rusten dan ik al deed en vooral: niet te druk maken. Maar dat láátste! Er is nog zoveel wat ik zo op de dag allemaal zou willen doen! Niet alleen het huis lekker aan kant houden, maar ook verder hexen, borduren, naaien, bloggen, bakkie doen...

Mijn punt? Ik vergeet jullie niet! Maar móet nu gewoon ook even voor mezelf kiezen.
Schrijven blijf ik zo lang mogelijk doen, alleen het vele reageren zal mogelijk wat minder zijn. In het voorjaar hoop ik dit weer goed te kunnen maken hoor!

Dit gezegd hebbende (bléh! wat formaal..) wens ik jullie graag allemaal een mooi en gezellig weekeinde toe. Tot volgende week!

14 opmerkingen:

 1. Rust jij maar goed uit, dat is beter voor de baby!

  Een fijn weekend en ik blijf bij je lezen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. logisch toch en heel verstandig ook, pas jij nu maar goed op jezelf en de kleine. Vergeten doen we je toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Monique, pas goed op jezelf, je bent niet verplicht om berichtjes te posten hoor, we wachten wel op je. Ik ben zelf ook ziek op dit moment, maar ik hoef alleen op mezelf te letten en jij moet ook nog voor dat kleintje zorgen. Doe rustig aan!

  liefs,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geeft toch helemaal niets joh! We tellen heus niet hoe vaak wij reageren en hoe vaak jij terug reageert hoor!!! Zorg nu maar gewoon heel goed voor jezelf en je wondertje dat is veel belangrijker.
  Fijn (en vooral rustig) weekend,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan het heel goed begrijpen hoor Monique. Heel goed voor jezelf zorgen, dat staat bovenaan. Ik wens je veel beterschap en een hele goede bevalling toe.
  liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond je verjaardagspostje erg grappig hoor!!
  Zorg goed voor jezelf en je kleine. Dat is het allerbeangrijkste! Ik blog niet zoveel, kan het soms gewoon niet opbrengen door omstandigheden, maar daar ga ik me echt niet voor verontschuldigen, SORRY hoor, hihi....
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is toch helemaal begrijpelijk dat jij je zo voelt. Je bent nu aan het 'cocoonen'. Zo noemen ze het geloof ik.
  Neem je rust en denk aan (jullie) jezelf.

  Liefs,
  NZ

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maak je niet druk......geniet van je laatste weken......wij wachten met spanning !!....liefs fijn weekend Ria...xxx....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rust is voor jou en de kleine heer of dame het allerbelangrijkste. Neem je rust en dan komt alles in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, je bent nu in het stadium beland van; uitgeput op de bank hangen! Lekker aan toegeven en gewoon een blogpauze inlassen hoor!
  Sterkte met de laatste loodjes en delegeer lekker de klusjes vanaf de bank...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De laatste loodjes en de nesteldrang...

  Neem maar lekker je tijd en rust goed uit. Het hoort er allemaal bij.

  Wij horen je vanzelf weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn weekend. En doe maar gewoon lekker je zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Denk jij maar lekker aan je gezondheid en dat kleintje wat in je groeit.

  Liefs Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Laat de stukjes maar even zitten. Lekker met je voetjes omhoog op de bank. Die laatste loodjes zijn best zwaar. Geniet zoveel mogelijk van deze speciale tijd.
  lieve groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!