First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 21 januari 2011

Uitverkoop!

Hebben jullie al wel eens een kijkje genomen in mijn webwinkel? Misschien is het voor jullie nu nog aantrekkelijker geworden er eens om het hoekje te gaan kijken.

Wegens omstandigheden -waar ik hier verder niet op in kan en zal gaan- wordt per 1 februari a.s. de stekker uit onze onderneming getrokken. De webwinkel zal wel blijven bestaan, maar dan gevuld met tweedehands artikelen en de handgemaakte hobby-werkjes die ik op het gemak tussen de verzorging van de kinders en het huishouden door in elkaar hoop te zetten.


Dus wie nog een klein slagje wil slaan: voorlopig is het uitverkoop!

10 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit zeg !!! Heel veel succes met de uitverkoop !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,

  Wat jammer dat je er mee moet stoppen! Heb nog elke dag plezier van de boekenleggers die ik bij je gekocht heb; ik denk dat ik mijn schoonmoeder moet teleurstellen, want je kan er niet meer aankomen, toch?

  Maar een fijn zwangerschapsverlof toegewenst en ik zal nog regelmatig een kijkje komen nemen in jullie vernieuwde winkel!

  Groetjes,
  Alice.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Alice: als je aan kunt geven hoe je de legger zou willen hebben, dan kan deze waarschijnlijk nog wel gemaakt worden. Dit gaat via het atelier, dus als je wilt kun je me via de webwinkel heus nog een bericht met je wensen sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ee geweldig mooie tekst op je hartje, en dat geld zeker voor jou, liefs marion .p.s. ik ga kijken hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat je gaat stoppen....ik "proef" een duidelijke teleurstelling/tegenvaller.
  Succes met je andere nieuwe concept voor de webwinkel.

  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat je stopt, ik had nog zo graag zo'n hart besteld...dat ik van je hou....
  Die tekst is zo mooi.
  Maar meis geniet maar lekker van je zwangerschap en ik kom wel weer kijken in je winkeltje.

  Groetjes zeurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heh??? zit hier echt even met hele grote verbazing achter de computer!!! Goh, wat vind ik dit jammer voor jullie zeg....had de indruk dat je zo lekker bezig was. Wat de reden ook is, heel veel sterkte en ik hoop dat je verder lekker kunt genieten van de laatste weken van je zwangerschap.

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh wat jammer voor je Moniek, veel succes met het nieuwe concept!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Monique,
  Ik zie het nu weer! Ik wou dat ik de lotto had gewonnen met Oud en Nieuw, dan zou ik jouw hele voorraad opkopen en een bestelling plaatsen.

  Ik weet precies hoe jij je voelt. Het is heel moeilijk om met een bedrijf te stoppen. Ik hoop dat het bij jullie iets minder heftig is gegaan dan bij ons.

  Mijn aanbod geldt nog steeds als je tips nodig hebt of iets dergelijks, mag jij mij altijd mailen.
  Ik wens je heel veel sterkte en moed!
  Liefs,NZ

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik las eerst de post waarin je vertelt dat elk nadeel zijn voordeel heeft, en vindt het prachtig dat je nu de rust hebt voor dit soort huiselijke dingen.

  Ik kan me voorstellen dat je het ontzettend jammer vindt dat je met je bedrijf moet stoppen, maar fijn dat het in een andere vorm toch blijft bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!