First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 28 januari 2011

Rokjes ok.. jurkjes nee!

Dat heb ik gisteren à la minute besloten en vastgelegd.

Stel hé? Stel dat dat kleine droppie in mijn buik een meisje is. Stel dat ik daar straks dan eens lekker voor achter het naaimachine ga zitten.. dan wil ik best van die koddige rokjes maken, maar jurkjes? Nee.. daar ben ik gister wel vanaf gestapt. Niet eerder dan dat ze minimaal maat 104 of 110 heeft.. :o)  Wat een gemiep met die kleine hals- en armsgaten!

Maar goed, dat is dus weer het voordeel van het recyclen: ik heb er geen geld aan uit hoeven geven, maar ik heb er zéker wat van geleerd  ;o)

11 opmerkingen:

 1. Wat een schattig jurkje!
  Ik wordt ook wel heel nieuwschierig wat het worden gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Monique
  Wat een schattig jurkje zeg!! wel afmaken hoor dat gefriemel!
  fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het superknap van je Monique! En wat een geduld heb je om toch door te zetten.

  fijn weekend,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een lief jurkje geworden. Zulke kleine jurkjes zijn inderdaad een heel gefriemel. Misschien dat het helpt, als je de hals en armsgaten afwerkt met biais band ?? Dat deed ik vroeger altijd en dan hoef je niet zo te frutten met de stof van het jurkje zelf ; )
  Een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een snoezig jurkje en ach mocht het zo zijn dat het een prinsesje wordt vraag je voor de eerste maten gewoon jurkjes als kraamkado.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk jurkje, echt schattig.
  Fijn weekend.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel ontzettend schattig hoor.
  Misschien wat vaker oefenen
  Ze zeggen toch "oefening baart kunst" ;-)

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk hoor! Stiekem denk ik al die tijd al dat jij een meidje in je buik hebt zitten.....

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!