First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 7 januari 2011

Soms heb je veel meer...

... dan je denkt. Werkelijk!

Zo zag ik op de weblog van Passion by Sophie een mooie decoratiefoto staan waarvan ik dacht... hey!

Niet veel later haalde ik bij de dichtstbijzijnde hobbywinkel een meter kant, pakte ik eenmaal thuis uit de bijkeuken een lege weckpot, dook in de kast voor een wat dikkere stompkaars en wist uit mijn deco-bewaar-hoek een restje geurkorrels tevoorschijn te toveren.


Alles bij elkaar vind ik het een zeer geslaagd item voor op het dressoir geworden. En dat voor nét iets meer dan een kleine euro. Wat wens je dan nog meer?  ;o)

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee. Ik ga ook eens kijken of ik nog iets heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk dan wordt decoreren leuk of niet dan. Maar sommige mensen hebben hier echt talent voor. Ik moet eerlijk gezegd zulk soort ideeën uit de winkel halen of van andermans blog. Ook niet erg natuurlijk. Al doende leert men.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk he zo decoreren!! en het staat heel mooi bijelkaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg, en zeker als je al die spullen eigenlijk al in huis had! Ziet er goed uit! Zelf heb ik ook wat "lege" plekken nu alle kerstspullen eruit zijn. Misschien moet ik ook weer eens in de "oude doos" gaan kijken! Bedankt voor de inspiratie. Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een lekker ding ben je toch, leuk zoals je het omschrijft en het is mooi geworden, geniet er maar van , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Je moet er maar opkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er leuk uit.
  En zo zie je maar, wie wat bewaard die heeft wat.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk nou zo leuk !!! goed gedaan meis...geniet ervan...liefs fijn weekend van mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Monique,
  Gelukkig nieuwjaar toegewenst! De echo is echt superduidelijk! Ik denk toch dat het een dochtertje wordt hoor...zo'n lekker bol toetje..heerlijk!
  Je deco is heel erg leuk en erg trendy geworden hoor, superidee!
  Groetjes mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!