First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 9 december 2010

Burberry

Wat het is weet ik niet, maar ik héb wat met dat ruitje. Niet dat ik me helemaal in dergelijk kleding steek (het is niet alleen niet te betalen, alles van dat merk dragen vind ik dan weer wat te overdreven), maar voor in huis of als accessoire vind ik het wel wat. Zo maakte ik eerder deze week al dit hondje en staat het nu ook in mijn winkel.

Verder heb ik op bestelling een vrolijk, kleurrijk meisjestas mogen maken. Wat vinden jullie er van?

Ik merk dat ik ga het steeds leuker ga vinden om zo even een daagje achter het machine te zitten. Vandaar dat ik er straks ook weer even achter kruip. Mogelijk voor opnieuw een tas, maar het zou ook een toilettas of sieradenmap kunnen worden. En dan natuurlijk eens in Burberry-style  ;o)

Mooie dag vandaag!

8 opmerkingen:

 1. geweldig leuke tas, naai ze vandaag, en vooral veel plezier , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de tas is heel erg leuk. geniet van je 'naaimomentje'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel vrolijke meiden tas. Weet je wat ook erg in is: een spijkerbroektas. Vooral pubermeiden vinden dat hip. Missch een idee voor je winkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk tasjwe, ik hoop dat als dochterlief straks naar school ik weer meer aan het naaien toekom.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor je mag trots zijn op je kunstwerkjes!
  x Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou die tas zo willen hebben, en ik ben niet eens een meisje. Zulke bloemen vind ik veel mooier dan Burberry!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg, die tas! lekker hoor als je kunt doen wat je graag doet (en waar je goed in bent!) Fijn weekend! Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!