First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 10 december 2010

Roeien met je riemen

Wanneer je niet veel geld te besteden hebt, maar wel een verandering in je huis wilt maken, duik dan je kast eens in. Vandaag deed ik dat voor deze kussentjes:


Al een tijdje keek ik uit naar nieuwe hoesjes voor om de kussens op de bank, want het gehaakte deel van de oude exemplaren zakte zo door de jaren heen steeds vaker uit. Maar op de ene of andere manier vond ik nieuwe hoesjes steeds te duur, niet leuk genoeg of klopte bij de leuke (en betaalbare) exemplaren de afmeting niet. Gelukkig maar!

Want na lang wikken en wegen (ik wilde immers eigenlijk een tas gaan maken) besloot ik zelf maar eens nieuwe hoesjes te maken.


Eigenlijk wil ik er nog wel een leuk randje van zo'n drie centimeter omheen stikken, maar dat lukte me op een gegeven moment niet meer naar believen. Vandaar dat ze nu zo op de bank liggen. Mét label wel te verstaan. Sjiek hé? En dat dankzij een restlap  ;o)

13 opmerkingen:

 1. dat geeft pas veel voldoening he? hartstikke mooi geworden , veel plezier ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn ze hoor!!
  En goh, wat een bekende bank. Je kunt bijna zeggen: wie heeft 'm niet? (Wij dus ook).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk geworden.
  En je hebt gelijk iets unieks.
  Fijn weekend.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit!

  Leuk zo zelfgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een mens heeft vaak meer in huis dan ze zelf denkt,leuk hoor!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "poeppie" sjiek hoor!!
  En dat heeft niemand op zijn bank, alleen jij!!

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Monique,

  Je bent lekker op dreef met naaien, of niet? Het ziet er allemaal erg leuk uit en die labeltjes maken het helemaal 'af'! Ik wil ook nog steeds labeltjes bestellen maar twijfel nog welke ik zal doen, welke kleur etc..

  Een fijn weekend met elkaar! Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Wat heb jij een mooie site, even een kop thee zetten en dan kom ik even bij je gluren ;)
  Mag ik je toevoegen op mijn site?

  Groetjes kasboekvrouw

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!