First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

zaterdag 18 december 2010

Three Flower Day

Haha! Nee, ik weet het.. véél te vroeg natuurlijk. Of veel te laat... want ik ben het van de week echt helemaal vergeten. Heb je wel eens hé?

Maar ik heb het vandaag goed gemaakt hoor, kijk maar:


Eerst pullekte (pullikte?) haalde ik alle hexjes uit de eerder gemaakte blaadjes, zodat ik weer een voorraadje vormpjes had.


Vervolgens spelde ik ze weer vast op de losse vierkante lapjes en ging op het gemak wat steekjes zetten.


Met uiteindelijk genoeg blaadjes om weer drie hele bloemen te vormen. Zie je ze (omgekeerd) liggen?

Maar ik doe het nog steeds niet hoor! Eerst ga ik alle blaadjes maken en pas als die helemaal klaar zijn begin ik aan het maken van de bloemen. En dan? ik heb werkelijk waar nog steeds geen flauw idee. Misschien een kussen, misschien een lopertje, misschien een ...  Tips en ideetjes zijn welkom hoor!  ;o)

7 opmerkingen:

 1. Wat een werk zeg. Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.
  Fijne zondag.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je echt de kartonnetjes er uit gehaald voor je de bloemen hebt gemaakt? Ik hoop dat je scherpe randjes hebt. Ik haal ze er pas uit als er aan alle kanten een kartonnetje omheen genaaid is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip. Als je met een perforator gaatjes maakt in de kartonnetjes, voordat je ze gebruikt, kun je ze er veel gemakkelijker uithalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zelf ook aan het hexagonnen; ik maak een mooie plaid voor op het bed van mijn dochter. Het is echter een jaren plan; ik maak er steeds een paar als ik zin heb en zo groeit ie toch steeds! Benieuwd wat jij ervan maken gaat! Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!