First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 17 december 2010

Vakantie!!

En wat kan die nu mooier beginnen dan met deze weersomstandigheden? Helemaal geweldig toch?!
Vanmorgen moesten ook wij nog door de lading sneeuw heen ploeteren, maar vanmiddag was het dan eindelijk zo ver: de kerstvakantie is begonnen en ze géven me nog een partij sneeuw op! Helemaal leuk natuurlijk  ;o)

Al ben ik me er heel goed van bewust dat het niet voor íedereen zo fijn zal zijn. Dus als je de weg nog op moet om de post of de krant te bezorgen, je naar je werk moet, een boodschap nodig in huis moet halen of tóch de kinderen nog naar school moet brengen? Ik heb zeker met jullie te doen. Maar voor ons?

Laat maar komen hoor! (Heeft mama tenminste steeds weer een excuus om het mannetje -en haarzelf- achteraf lekker te verwennen...)

Anyway.. dag 1 van de vakantie is voorbij, nog 16 dagen te gaan. We gaan ons best doen er een paar mooie, gezellige en vooral hartverwarmende dagen van te maken. Jullie ook?

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk meis voor je !! wij moeten nog even........morgen en dan nog een week...en dan zit het erweer op !! ...dan is het kerstavond.......we doen rustig aan hoor!! ...wat een weer he???..hoop dat mijn mannetje zo thuis komt.....heb wel trek eigenlijk.......liefs fijn weekend en vakantie van mij......xxxx....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellig logje. Wij moeten nog een weekje wachten, maar we kijken ook uit naar de vakantie.

  Groetjes, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn niet vrij tussen de feestdagen, maar dat is niet erg.
  Vorig jaar waren we gedwongen vrij en nu zijn we al blij dat we weer samen in rust en vrede de feestdagen mogen door brengen.
  Ik wens jullie een super gezellige vakantie toe, met veel liefde, warmte.....en natuurlijk sneeuw.

  Liefs zeurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals Sandra al zei: hier in Vlaanderen begint de Kerstvakantie pas op 24.12. Maar we gaan er net als jullie zeker van genieten. Laat ons hopen dat er met de feestdagen niet teveel sneeuw valt (als je op verplaatsing moet is dat niet ideaal), maar tussendoor mag er wel wat komen te liggen, kwestie van de kindjes ook wat winterpret te gunnen hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, je wordt bedankt met je sneeuw :-)
  Wij ploegen nog wel even een weekje naar school hoor... Ach nee, ik vind het helemaal niet erg, de sneeuw. Het dwingt je tot onthaasten, en dat vind ik in de week voor kerst juist wel fijn.
  Genieten jullie maar alvast volop van de vakantie, dat doen wij na volgende week ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!