First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 31 december 2010

Laatste post

Alles gaat nog goed hoor! Onze lieve, kleine hum zit gewoon nog in mijn buik en verder heb ik - op de vermoeidheid van al die rare en drukke dagen na - absoluut niets te klagen. Mijn beide mannen zijn heel de week bij me thuis en om me heen, de radio galmt al dágen de Top2000 door het huis en ik kan zeggen dat ik nu - na drie jaar - eindelijk de laatste benodigde plinten langs de muur heb zitten en enkele deurposten geverfd zijn. Lang leve een man thuis tijdens de vakantie!  ;o)

Vanmorgen om acht uur stond ik al ballen voor de soep te draaien en ging de rollade voor het diner vast de pan in. Allerlei voorbereidingen voor een - naar ik hoop - gezellige en geslaagde oudejaarsdag. Samen met mijn vriendin en haar gezin hopen we de komende veertien uur bij elkaar door te kunnen brengen. Leuk!


En dan begint morgen weer een nieuw jaar. Een jaar waar we hier als gezin al best wel naar uit kunnen kijken, waarin we hopen ons tweede kindje binnen ons gezin te mogen verwelkomen, maar ook een jaar waarin we hopen rust te kunnen vinden, nieuwe vrienden te kunnen maken en gaan leven als onszelf, niet als een ander van ons verwacht of verlangt.

Via deze weg wil ik jullie - mijn lezers, mijn vriendinnen - graag een goed uiteinde toe wensen, met daarna een gezegend 2011. Ik hoop naar jullie allemaal te kunnen zeggen: doe rustig aan, kijk goed uit en

tot volgend jaar!

19 opmerkingen:

 1. ook voor jou en je familie een warm en zorgeloos jaar toegewenst, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij wensen jullie ook een Gezegend 2011 toe.

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Monique,
  Ik wens jullie alle goeds voor 2011, dat jullie gezinnetje verrijkt wordt met een lief klein hummeltje, dat jullie gezond blijven, dat er nieuwe, inspirerende mensen in jullie leven komen en dat je vooral heel erg jezelf bent!!

  lieve groet,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier vandaag, doe rustig en voorzichtig!

  Voor jullie allen een gezond en gelukkig 2011.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens jullie een heel goed en vooral gezond 2011. Drinken we een bakje thee op.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne jaarwisseling, moge het een jaar vol fijne verrassingen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens jullie ook een heel goed en liefdevol 2011 toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele gezellige jaarwisseling met je vrienden en een goed 2011!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Monique,

  Ik wens jou ook een hele fijne en gezellige jaarwisseling en dat het in het nieuwe jaar alles mag uitkomen wat je wenst voor jou en je familie

  groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Monique,

  Wat een gezelligheid saampjes met vrienden het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te gaan. Ik wens jullie een hele fijne avond en tot volgend jaar ;-)

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een gelukkig gezond en liefdevol 2011 samen met je kanjers!!
  liefs van Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook ik wens jou en je gezin een heel fijn, gezond en gelukkig nieuwjaar.

  Lieve groetjes zeurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een heel gezellige jaarwisseling gewenst! En dat 2011 een prachtig jaar voor jullie mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geniet Monique bedankt voor het afgelopen jaar !! ...het was gezellig !!!...........xxx......

  EEN HEEL GOED EN GEZOND 2011 !!!...

  LIEVE GROETJES VAN MIJ....

  ★ ┊  ★ ┊┊  ★ ┊ ★ ┊  
  ┊  ┊ ☆  ☆┊ ┊   ★┊ 
   ★ ┊  ★ ┊ ★ ┊ ★ ┊
  ┊  ┊ ☆  ☆┊  ★┊ ☆ ☆ 
  ☆┊  ☆  ★ ┊  ★ ┊┊ ☆  
  ┊  ┊ ☆  ☆┊  ★┊★┊ ★
  ☆┊ ☆  ★ ┊  ★ ┊ ☆

  A REALLY GOOD AND HEALTHY 2011 !!!

  WARM HUGS FROM ME ........

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Laatste post, ik schrok er al van, dacht dat he dit blog ook ging stoppen maar gelukkig bedoelde je de laatste post van 2010!
  Gefeliciteerd met je plinten, om de een of andere reden zijn die dingen altijd het laatste wat gebeurt na klussen en worden ze soms jaren uitgesteld (de deurpost had ik denk ik al zelf geverfd, maar voor plinten heb ik ook een man nodig).
  Ik wens jou en je gezin een goed 2011, met de benodigde rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Monique,
  Ik wil jou ook een hele fijne jaarwisseling en een 'rustige' maar ook hele gezonde en liefdevolle, duurzame en consuminderende (voor de lol) 2011 wensen.
  Ik hoop dat al jouw dromen uitkomen!
  Heel veel liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een goede jaarwisseling en een gezond, liefdevol en spaarzaam 2011!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jullie een fijn 2011 toegewenst!!!!! met een prachtig tweede kindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een heel gelukkig nieuwjaar!!! Hopelijk een jaar waarin al je wensen mogen uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!