First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 4 november 2010

Vrije dag

Nadat we hier vanmorgen wakker werden door een opper vrolijk, stuiterend knulletje in huis, begonnen we aan ons dagelijkse ochtendritueel en gingen heerlijk op tijd de deur uit. Voor ik weer naar huis ging deed ik eerst onze wekelijkse boodschappen, ruimde deze bij thuiskomst direct op, boende het toilet, ruimde de boel aan kant en genoot van een dubbele kop thee. Héérlijk! Terwijl buiten de storm de laatste blaadjes van de boom probeert te trekken, nestel ik me op de bank en ga eens lekker aan de knutsel. Gewoon.. even lekker voor mezelf.


Bij diverse knutselbloggers kun je al een week of vijf genieten van de Stitching for Christmas BOM. Ik heb ze al wel alle vijf netjes uitgedraaid, maar ben nog niet zo ver dat ik er ook maar één steekje aan heb kunnen werken. Ik hoop dat dat vandaag het geval zal zijn! Want voor de lunch hoef ik vandaag de deur niet uit, pas later op de middag moet ik weer even de storm trotseren om ons eigen wervelwindje terug in huis te halen.

Is dat even genieten vandaag?  ;o)

11 opmerkingen:

 1. O, ik zie alweer leuke winterplaatjes liggen! Veel plezier!

  groetjes,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, heerlijk zo'n vrije dag. Ik heb de patroontjes ook uitgeprint, en verder nog niet gekomen, maar ja denk ik dan, volgend jaar zijn ze vast en zeker ook weer leuk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig zo een vrije dag. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een fijne freubeldagje vandaag.

  Wat een wind hé, heerlijk!!

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je dan ook wat lekkers voor bij de thee voor jezelf op zo'n heerlijk beschreven vrije dag ? , geniet ervan, Liefs Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zijn ze he die stitching for christmas, ik ben er ook mee bezig. Blok 2 en de rest moet nog af.
  Hopelijk heb je vandaag lekker kunnen freubelen.
  Het was vandaag mooi storm weer ervoor.

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n rustige vrije dag terwijl de wind raast om het huis.
  Hopelijk is het fröbelen gelukt.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heerlijk zo'n dagje lekker je ding doen. Hoe gaat het met jou zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk hoor en heb je veel kunnen frobelen??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat geeft zo'n fijn gevoel van rust vind ik altijd, als je weet dat je er niet meer uit hoeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo monique,

  Heb je wat kunnen genieten en is het gelukt om te handwerken?

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!