First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 1 november 2010

Te leen

Met het schaamrood op de wangen heb ik afgelopen zaterdag dan toch eindelijk mijn pakketje van de pincusion-swap op de bus kunnen doen. Wist ik veel dat het zó moeilijk zou zijn om aan een bepaald onderdeel voor die pincusion te komen?! Maar als Mama eenmaal iets in haar hoofd heeft...

Nee, showen mogen we onze pincusions nog niet, dat kan pas als iedereen zijn of haar pakketje binnen heeft. Maar dan zal ik die ik gemaakt heb ook laten zien, mijn partner heeft namelijk (nog) geen eigen blog. Jammer hoor! Want zij heeft mij zo'n mooi werkje gestuurd...

Maar afgezien van dat.. ik heb me even wat terug getrokken. Niet omdat het zo druk is met de winkel (al loopt dat buiten verwachtig erg lekker en vergt dat toch ook behoorlijk wat tijd) maar meer omdat ik zo'n mooi (en heerlijk inspirerend) boek te leen heb. Voor éventjes dan... woensdag moet ik het weer inleveren...  :o(

Dus kruip ik nu voor heel even op de bank, geniet van een grote mok met thee, doe alvast wat inspiratie op en wacht ondertussen geduldig af tot de postbode bij ons langs komt. Ik heb afgelopen weekend stiekem het boek ook voor mezelf besteld...  ;o)

7 opmerkingen:

 1. Hallo Monique,

  Geniet van je thee en leuke(?) boek (zo te zien aan de foto toch al, hihi)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van het boek,en fijn te horen dat het winkeltje goed draait.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOOO, dat boek staat ook op mijn verlanglijstje! Net mijn eerste naamachine gekocht namelijk. Nog even sparen, consuminderen.....Geniet er maar lekker van hoor!!!Heerlijk jezelf af en toe verwennen.
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er geweldig uit... sommige boeken moeten gewoon in je kast staan! Goed dat je het hebt durven bestellen, je weet wat je koopt als je het eerst heb geleend! Lang leve de bieb, dat ze die maar niet wegbezuinigen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om zo weer eens een boek te kunnen lezen. Fijn dat je winkel loopt! Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!