First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 26 november 2010

Weekend!

Is het voor jou ook alweer zover? Of moet je in het weekend nog even aan het werk? Ikke niet hoor.. Mijn huishoudelijke schema is vandaag weer afgerond, de zaterdag is voor mij om nog wat te bakken en de zondag is voor algehele rust. Héérlijk!


Alleen heb ik vandaag een beetje gesmokkeld  ;o)  Uit het oude kookboek van oma (die ik vrij recentelijk heb mogen ontvangen) heb ik vandaag mijn allereerste recept geprobeerd. Manlief had alle ingrediënten al voor me in huis gehaald - nou ja... álle... een pak melk en een vanillestokje... - en vandaag ben ik weer eens even aan het kokkerellen geslagen.

Nadat ik stiekem letterlijk een vinger in de pap had zitten, besloot ik ter plekke dat deze vanillevla ons eerste-kerst-dag-toetje zou gaan worden. Samen met een paar kersen en misschien een toefje slagroom er bovenop... Zie je het al voor je?  ;o)


Dit weekend hopen we trouwens sinds lange tijd weer eens een keertje "uit" te gaan. Dankzij de personeelsvereniging van mijn man hebben we de mogelijkheid gekregen te genieten van een heuse rondleiding door het dierenpark. In het donker! Met voorafgaand aan de rondleiding een heuse champagnecocktail en buffet. Lekker!  ;o)  Zondag zal ik daardoor wel helemaal voor pampus liggen, maar hey.. dat nemen we er wel voor lief bij hoor!  ;o)

Jullie ook een mooi en gezellig weekend toegewenst!

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk lekker kokkerellen.
  Fijne dag morgen,geniet ervan.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet er van! Wij hebben een druk weekend voor de boeg, maar wel heel leuk dus daar heb ik geen enkel probleem mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik probeer de zondag nu ook echt 'niets' te doen, want er is altijd wel iets te doen in het huishouden. Toch valt dat nog niet mee... Net als jij heb ik de neiging te smokkelen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!