First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 24 november 2010

Tipje van de sluier?

Heel langzaam maar zeker begint mijn oude kantoor de werkelijke contouren van een babykamer te krijgen. Vandaag heb ik nog een set gordijnen en dekbedovertrekje gekocht. De baby hoeft immers niet álles van zijn of haar broer te "erven".Wat vinden jullie er van. Al benieuwd naar de hele kamer?  ;o)

9 opmerkingen:

 1. Ooo, zo'n mooi kamertje wil ik ook wel LOL.
  Weet je Monique, ik heb zelf geen kinderen (P. heeft 2 inmiddels volwassen kinderen, dus ik ben wel 'stiefmoeder'). Maar ik heb het wel gemist hoor, de leuke spulletjes, de heerlijke babygeurtjes en geluidjes. Ik kan mijn hart tegenwoordig gelukkig helemaal ophalen bij mijn kleine neefje Flyn, die in januari 1 jaar wordt.
  Ik knuffel en snuffel me suf en leef me helemaal uit in het kopen van leuke spulletjes, zoals nu voor Sinterklaas ;).

  En nog even als reactie op jouw reactie ;) op mijn blog: ons weekendje weg was heerlijk, even er helemaal uit, maandag thuis zaten we gelijk even weer in de (geld)stress, maar goed dat we dat in het weekend nog niet wisten :P.

  groetjes,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er schattig uit. Volgens mij herken ik de tekeningen. Ons manneke heeft ook veel spulletjes uit die winkel.
  Heerlijk he, shoppen voor je wondertje. Nog even, en dan kun je hem/haar in de armen sluiten. Het blijft een wonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend mooi! Heerlijk om alles in orde te maken voor de nieuwe wereldburger. Geniet ervan. Alles verder goed met de kleine en jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Monique...ik ga je volgen hoor!!...nieuwe blog nieuwe Monique.....ben benieuwd !! ....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er lief uit zeg!! Net zo lief als die kleine die op komst is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lang leve die Zweedse winkelketen :-)
  Mijn dochtertje heeft ook spulletjes uit die collectie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Monique

  Ik kom hier regelmatig lees je blog altijd.
  Zal je leuke manier van hier schrijven missen.
  Maar natuurlijk zal ik je blijven volgen als dat mag.
  Geniet van het zwanger zijn,ik vond/vind persoonlijk de meest intime gevoel van mij vrouw zijn.Zo geweldig jij en je lijf,waar zo iets mooi in groeid.
  Hartelijke groet Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk kamertje wordt dat! En ja, ik ben nieuwsgierig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ellen...voorheen krapbijkasboek25 november 2010 om 21:49

  Wat een schattig printje!!!
  Lief...ben benieuwd wat je ons verder gaat laten zien.....

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!