First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 26 november 2010

Snertdag

Haha! Nog geen twee dagen echt publiekelijk actief en moet je mijn volgers al weer zien! Wist zelf niet eens dat ik blijkbaar zo'n interessant leventje heb...  ;o)


Maarre.. heb je al naar buiten gekeken, of ben je de deur al uit geweest? Het ziet er koud uit hoor! Brrr... echt een snertdag, als je het mijn man vraagt. Ik eet het namelijk niet. Die snert hé?  ;o)  Het voor hem klaar maken vind ik werkelijk geen probleem, maar het eten er van?! Nee.. ik kies wel voor een stamppotje van zuurkool. Mjammie! Of boerenkool... De winter is begonnen!  ;o)


Mocht je zin hebben om vandaag ook zo'n echte winterse soep te maken: hier kun je ons (eenvoudige) recept vinden.


Verder niet zo heel veel aan de hand. De baby groeit gestaag, maar ik ben wat aan het kwakkelen gegaan met mijn gezondheid. De kou doet mijn reumatische trekken niet veel goeds en ook mijn darmen lijken weer terug bij af te zijn gekomen. Jek! Maar zoals de juf gisteren tijdens het welbekende tien-minutengesprek op school zei: "Maar je blijft er wel gewoon bij lachen!"

Ja.. wat moet je anders?  ;o)

6 opmerkingen:

 1. njamie, dat ziet er weer overheerlijk uit !!!
  Kan echt wel smaken hé op zo'n koude dag.
  Straks zet ik de soep ook op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jakkie, ik lust dat echt niet die snert!!!! Geef mij ook maar zuurkoolstamp. Maar dat lust de rest van mijn gezin niet dus eet ik het eigenlijk nooit. Best jammer. Net zo als die "ouderwetse" toetjes. Die lusten ze ook niet maar ik ben er dol op. Griesmeelpudding, bitterkoekjespap, rijstenpap, mmmmmmmm.
  Doe je wel een beetje rustig aan en zorg goed voor jezelf en je baby natuurlijk!!!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat ziet dat er lekker uit.
  Kan ik geen bakje komen halen (haha).
  Mijn man en dochter eten het namelijk ook niet.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geef mij portie maar aan fikkie, ik maak het zelfs voor verkering niet klaar. Misschien moet ik toch eens met mijn hand over mijn hart strelen..........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet is zo lekker als zelfgemaakte erwtensoep, ik heb ook nog een bakje in de diepvries. Zo handig, je maakt een hele pan, en dan in porties de diepvries in. Wat lief dat jij het voor je man maakt, terwijl je het zelf niet lust.
  Doe rustig aan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er lekker uit die snert. Pas je wel een beetje op als het glad is. Onderuit gaan kun je nu niet hebben. Lekkere schoenen of laarzen aan met rubberen zolen..............!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!