First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 17 november 2010

Pindakaas

Er waren dagen dat ik werkelijk met de handen in het haar zat als het weer eens een vrije dag of -middag van school was en het regende. Wat doe je op zo'n moment? Laat je je kinderen de middag vervelen? Zet je ze voor de televisie? Neem je ze op sleeptouw naar visite? Of ga je samen al kletsend en lerend aan het werk?

Het laatste komt bij ons steeds vaker voor. Meer ook omdat ik zelf óók steeds weer nieuwe dingen ontdek. Zo maakten we afgelopen zaterdag onze aller eerste zelfgemaakte pindakaas.
Pindakaas?
Ja!  ;o)


Het is niet alleen simpel en leuk om samen te doen. Het is ook nog eens lekker. Probeer het maar eens!  ;o)

4 opmerkingen:

 1. Toen ik de eerste foto zag, dacht ik: dat wordt vast een pinda-slinger voor de vogels.
  Pindakaas!! Wat een idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je dit zelf hebt uitgeprobeerd, het klinkt lekker. Onthouden maar voor een regenachtige dag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zit er inderdaad erg lekker uit. En je hebt gelijk, in een potje is het vast ook heel erg 'cool' om te geven!
  Bedankt voor de tip.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mmmm lekker zeg.. oh erg joh ik was alle blogs die ik lees aan t bijwerken maar ik had je nog met je oude blog staan. had wel je nieuwe op mijn bureaublad, maar nog niet in mijnlijst verwerkt.En ik dacht jeetje ik hoor maar niets meer, geen nieuw stukje.. .en nu kom ik er achter dat ik flink moet bijlezen..nouja wel gezellig

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!