First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 11 november 2010

Storm op komst

Dat geeft me mooi even de gelegenheid om eens wat beloftes in te gaan lossen.

Allereerst het recept van de loempiaatjes waar Terray me om vroeg. Het is geschreven voor tien loempiaatjes, dus als je direct alle veertig velletjes wilt gebruiken, moet je de ingrediënten even met vier vermenigvuldigen.


Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn bestelde boek binnen mogen krijgen. Neem ook eens een kijkje bij Kikidoe. Leuke site!

Babette vroeg me acht weken terug *Ü* om een kijkje in de voorraadkast, omdat ze zelf geen voorraad heeft. Bij deze!


In verband met mijn hexagonverhaal vroeg Marion me of de kartonnetjes nog worden verwijderd: ja hoor, die haal ik er na het vastzetten uit, zodat ze voor weer nieuwe hexjes gebruikt kunnen worden.

En voor wie nog wat mee heeft gekregen van onze verwarmingsuitdaging: het is gelukt! Tot de eerste van deze maand hebben we geen verwarming aan gehad en ook géén kou geleden. Wel pakten we een vest of trui bij die normaal in de kast zou zijn blijven liggen...


Tot slot nog wat algemene antwoorden: nee.. ik maak me niet te druk en ja.. alles gaat nog steeds hartstikke goed. Misschien binnenkort maar eens een dikke-buiken-foto?  ;o)

Op de tuin hebben we (lees: man) zaterdag wat witlof gezet en de boerenkool lijkt het dit jaar goed te gaan doen. Net als de spruiten trouwens. Dat belooft nog wat!

En om jullie mee te laten genieten van wat wij hier zomaar af en toe in onze "tuin" mogen zien (sorry van de belabberde kwaliteit van de foto!). Komt vast door die zaden en pinda's die we steeds opnieuw voor ze ophangen  ;o)


Mooie dag vandaag!

16 opmerkingen:

 1. Wat grappig een parkiet !!! hahhahah!!.....succes vandaag !! geniet ...lekker binnen blijven......liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeahhhh hartstikke bedankt voor het recept Monique, de boodschappen zijn gedaan en ik heb alles ervoor in huis. Bakken maar....nouja zaterdag doen we dat.

  Wat leuk dat we ook even een kijkje mochten nemen in je voorraadkast. Zo ziet die van mij er ook ongeveer uit hoor, aan inhoud dan.

  Stormachtig vandaag! Lekker binnen blijven, kopje thee, koekje en een goed boek op de bank.

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, dat is weer wat achterstallig onderhoud...;-)
  Wat een leuk boek lijkt me dat, iets dat ik zeker ga onthouden! Veel plezier er mee! Groeten jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een zeer mooi boek. Ik heb hem ook. Laat zien als je er iets van gemaakt hebt hé. Ik zelf nog niet. Zover ben ik nog niet met naaien. Of is het toch zo moeilijk nog niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi boek.
  Het stikt hier in Amsterdam van de groene halsbandparkieten. Zeker tegen zonsondergang een pracht gezicht, dan komen ze met een hele zwerm aan. Dan is het net of je een groen waas voor je ogen krijgt.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh ik vind halsband parkieten zo leuk. in Den haag hadden we ze veel. hier in Winterswijk niet helaas...maar ja ik ga er niet voor terug....je geeft me wel ene idee voor een logje..maar eentje voor janauri pas.. eens zien of ik er dan nog aan denk...
  wat een leuk boek zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik voel me dom, maar waar staat het recept dan?
  En de voorraadkast???

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Terray: veel succes! Laat je het weten?

  @ Sandra: túúrlijk laat ik wat zien als het klaar is ;o)

  @ Judith: ben wel benieuwd op welke winterse gedachten ik je dan gebracht heb hoor ;o)

  @ Mirjam: als je in het bericht op het woord recept klikt, krijg je mijn recepten-pagina. Even een klein beetje naar benden scrollen en je kunt ook aan de gang ;o) Je kunt ook direct op het tabje recepten klikken. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig hè... die halsbandparkieten, die zich helemaal aan ons klimaat aangepast hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een halsbandparkiet! Ik wist helemaal niet dat jij in de Randstad woonde. Ik wist al dat die parkieten in Amsterdam zaten en mijn zusje woont in den Haag en daar zitten ze ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heeeeeee? Wat doet die vogel daar? :O
  Wat een leuk boekje van Cath Kidston met dat pakketje erbij.

  fijn weekend,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Net even bijgelezen, blij dat het goed met je gaat joh! Hmmmm, die loempiaatjes, loopt het water van in de mond, idd wel een boel werk maar ze zien er heeeeeerlijk uit! Heel veel plezier met het nieuwe boek! Mooi weekend, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ziet er als een erg leuk boek uit........

  ik lees je logjes met plezier...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Monique, lees maar op mijn blog hoe het loempia bakken is gegaan......

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kreeg je die stofjes bij het boek?? Wat super leuk!
  Zin om 'm ook te kopen hihi!
  Liefs Juliette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ooh wat een super weekje heb je gehad zeg!! hexjes boeken en een verdraaid special gast in je tuin! hihi
  heerlijk doe maar even een prachtige buiken foto vind ik zo leuk!!
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!