First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 28 oktober 2010

Dank je wel Ella!

Van de week kreeg ik weer zo heerlijk onverwachts een berichtje in mijn mailbox. Of ik misschien nog wat draadjes bliefde? Nou.. om heel erg eerlijk te zijn.. daar wordt ik wel blij van hoor!  ;o)


En zo gebeurde het dat ik vandaag een pakketje binnen kreeg met niet alleen een paar DMC draadjes, maar ook nog eens twee mooie (échte) borduurlappen, plús een tijdschrift met de beginselen over haken. "Dat wilde je toch leren?"  ;o)

Dank je wel Ella, voor het vragen en versturen van de draadjes en de lappen. Ik ben er heel erg blij mee! Zeker nu ik weer (ja, wéér!) een leuk werkje heb ontdekt. Maar daar mag ik nog even niets over kwijt! Als het goed is wel over een anderhalve week...  :o(

2 opmerkingen:

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!