First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 21 oktober 2010

Lummelen

Vaak doen we het niet, maar deze week lusten we er wel pap van... Lummelen!  ;o)

Al een paar dagen doen we rustig aan, staan wel vrij normale tijd naast ons bed, maar zien de rest van de dag wel hoe die gaat komen. Op wat gezellige bezoeken na laten we de boel redelijk de boel en genieten van die paar vrije (natte) herfstdagen.


Alleen vandaag hebben we een tijdslimiet. Straks even naar de huisarts. Op een dag na loop ik al twee weken met een hoest en hoofdpijn. Door de zwangerschap heb ik het eerst maar zonder dokter proberen op te lossen, maar na nu blijkt een hardnekkige ontsteking, gaan we er vandaag toch maar eens naar laten kijken. Te meer ook omdat er per dag meer en meer pijntjes bij komen. Al kan dat ook wel weer mijn reuma zijn. Het is immers zó nat buiten!

Vanmiddag dan ook nog de boodschappen voor deze week in huis halen en de dag is alweer aardig voorbij. Als het allemaal een beetje mee zit duiken we nog even saampjes de keuken in, want met een vrije vrijdag voor man in het verschiedt, hopen we er een lekker lang en gezellig weekend van te maken. Mag ik jullie die ook alvast toewensen?

13 opmerkingen:

 1. ha Monique,
  Vervelend die ontsteking zeg! hopelijk kun je er wat voor krijgen en hier ook veel stijfheid van de reuma. Hier verloopt de herfstvakantie vreemd eigenlijk. mijn ene dochter heeft herfstvakantie en de ander over een week pas dus dat is erg verdeeld hier.
  Fijne week en genieten hoor!
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen dat je niet zo goed in je velletje zit!
  Maar o zo goed dat je de boel de boel kunt laten het huis is er tenslotte op jou te dienen en niet andersom! sterkte. kus van peet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Monique dat mag hoor klinkt allemaal heerlijk rustig.....Zennnnnn....vandaag......ik zit ook nog te luieren hoor in pyama.........dus hier ook een we doen nikzzz dag is zo belangrijk !! voor iedereen......fijne dag......hoop dat je snel weer opknapt.....liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Luieren is heerlijk, daar heb je ook vakantie voor! Ik hoop dat de huisarts snel wat voor je kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Monique,
  Ik hoop dat je snel wat opknapt hoor, zodat jullie een beetje kunnen genieten van jullie lange weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je niet lekker bent, dat in de herfstvakantie. Laat je maar lekker verwennen morgen, toch wel een beetje voorzichtig doen in verband met je zwangerschap.
  Toch een fijn lang weekend.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Monique! Het is inderdaad niet echt lekker weer voor mensen die verkouden, zwanger en reumatisch zijn... Ik hoop dat je het nog even kunt volhouden? Doe nog maar lekker rustigjes aan en geniet van de dagen vakantie! (hier is het volgende week vakantie, maar dan gaat het groot onderhoud beginnen dus veel rust zullen we niet krijgen...)
  De pyjama broek is echt stoer hoor (en dat manneke ook!).
  Groetjes Mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo he dan valt t zeker niet mee als je grieperig/verkouden bent...en zwanger. ik hoop dat de dokter je een beetje helpen kan. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Monique,
  Via de blog van Teunie kom ik zomaar bij jou terecht;-)
  Leuk, ff wat gelezen. Doe het later nog is op m'n gemak!
  Wens je een goede zwangerschap verder en hoop dat je wat opknapt van je hoest en hoofdpijn!

  Groet, Let...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte beterschap. Hopelijk knap je snel weer een beetje op. En... tussentijds lummelen is dan heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vervelend he, als je niet lekker bent. Ik heb er zelf nu ook een klein weekje last van en kan je zeggen: ik ben het al weer helemaal zat. Hopelijk knap je snel weer op ! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zijn veel mensen aan het hoesten en proesten,echt balen,kost veel energie.
  Wens ik je toch een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!