First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 25 oktober 2010

Over de helft

Man, man, man... wát een drukte! Niet normaal meer.. Zelf voelde ik het al een paar weken, maar gisteren heeft papa ook eindelijk het getrappel en gedraai in mijn buik kunnen en mogen voelen. Het gaat goed!!  ;o)
We zijn de twintigste week alweer voorbij en zijn inmiddels aan de éénentwintigste begonnen. Woensdag hoop ik weer een bezoek aan de verloskundige te kunnen brengen en donderdag mogen we voor de twintig weken echo. Dat betekend weer een nieuwe foto!! En heel misschien ook wel weer een video om later terug te kunnen kijken. Ben zo benieuwd!  ;o)


En druk is het ook met en in mijn shoppie. Wat ontzettend leuk om bezoekers uit het hele land te mogen verwelkomen! Doet me erg goed dames. En door die eerste verkopen, kan ik van de week weer nieuwe artikelen aan gaan kopen. Is dat niet geweldig?! Het ziet er zelfs naar uit dat we op een beurs gaan staan...  ;o)

Verder ben ik nog ontzettend druk met mijn pincusion. Door alle gekte zou ik die haast vergeten! Nog een week te gaan, dus dat moet me wel gaan lukken. Ik hoop dat de gelukkige nog heel, héél even geduld heeft? En ook mijn blommekes moeten er even aan geloven. Ze zijn er wel, maar gaan iets minder snel dan ik gehoopt had. Tja.. alles heeft een keerzijde hé?

Maar gelukkig ook fijne dingen hoor. Want afgelopen weekend hebben we werkelijk héérlijk zitten smullen van één van onze favoriete recepten:


Mjammie!!

Zelfs nu, zo tijdens mijn maandag-morgen-thee-moment zit ik er lekker eentje op te peuzelen..  ;o)  De tweede was draait bijna op zijn einde, zodat de derde er snel achterheen kan. In de eerste was draaide ik lekker alle zomerjassen mee, zodat deze straks schoon en gladgestreken opgeborgen kunnen worden. Die gaan hier niet meer aan!  ;o)

En dan tot slot. Ja.. het wordt misschien wat eenzijdig, maar toch wil het graag doen: Jullie een gezellige week toewensen!!

20 opmerkingen:

 1. Spannend hoor, voor mij is het al 22 jaar geleden dat ik het getrappel voor het eerst voelde ! Geniet van alles ! Jij ook een fijne week ! Greetz, Lejo ( In den Uylenbal )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat spannend weer, zo'n echo! Ik heb nummer drie net heerlijk in mijn armen (drie weekjes alweer), het blijft een groot prachtig wonder. Geniet van het getrappel! Naomi's Budget

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat laatste over de was, doet mij er aan denken: Ik moet ook de was gaan ophangen! Dank voor je gezellige post, ik zie je gewoon helemaal zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je zwangerschap en wat leuk dat je winkeltje zo goed loopt . Ik mis sinds vanmorgen boven bij je links het kopje consuminderen daar ben je toch niet op aan het bezuinigen?
  groeten bep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat alles goed gaat met je zwangerschap en wat een bijzonder moment de eerste keer dat je het kindje voelt bewegen.
  Je koekjes zien er ook uit om te smullen.
  Een fijne week.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier woensdag!! Ik mag vanmiddag voor de 20 weken-echo. We hopen dat ze kunnen zien of het een jongetje of meisje is..spannend! (ik ga er maar vanuit dat alles in orde is...nog spannender!)
  Willen jullie het van tevoren weten?
  Lfs,
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk dat jullie hummel zo aanwezig is!
  Genieten hoor meid, de tijd gaat snel!
  liefs van Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig dat het allemaal zo heerlijk loopt, zowel met je winkel als de zwangerschap. Ik volg je nog niet zolang, maar heb heerlijk een heel stuk geschiedenis zitten lezen.

  Ik vroeg me daardoor af of jij nog belangstelling hebt voor borduurgaren dat ik hier nog heb liggen en niks mee doe. Het lukte alleen niet om je te mailen dus maar even zo. Als je er belang bij hebt mail dan even je adres dan stuur ik het op. (ella164@live.nl)

  groetjes ella

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Over de helft al weer, tjonge, wat gaat dat hard!
  Heb ik mijn lieve man eindelijk een pompoen laten kopen, heb ik niet van die papiertjes in huis voor muffins... nu moet het niet gekker worden. Weet niet goed of ik het in mijn vormen aandurf zonder, heb jij dat wel eens gedaan? Misschien straks tijdens de zwemles maar even snel naar AH rennen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Spannend, en wat fijn dat je nu over de helft bent, én dat alles goed verloopt. Zelf hebben wij geen kinderen, maar de eerste keer dat je leven voelt lijkt me zoooo bijzonder. Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Spannend de echo morgen.......geniet van het moment......liefs fijne week Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leven voelen in je is het allermooiste wat er is van een zwangerschap.
  Spannend altijd die echo's.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn dat alles zo goed gaat, en je laat ons het plaatje van jullie verborgen kindje toch wel even zien.

  Liefs Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk dat alles zo goed met je gaat!
  Mooie plannen en vooruitzichten.
  De foto's zijn trouwens niet in het Kralingse bos gemaakt dit keer maar in het park bij mij voor de deur...Maar het bos is vast ook mooi nu. Ik hoop er deze week weer eens door heen te fietsen. Lieve groetjes en geniet van alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb jij een brave baby in je buik. Alletwee mijn kinderen heeft DH nooit kunnen voelen bewegen in mijn buik, als er veel beweging was dan liet ik hem zijn hand erop leggen en poef! de heren stopten acuut met wat ze aan het doen waren en lieten zich niet voelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat fijn Monique dat het goed gaat!
  Geniet ervan!

  Veel plezier met de echo....willen jullie weten wat het wordt ?

  Groetjes uit Dronten,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat fijn dat het zo goed gaat met de zwangerschap. Bij mij al weer bijna 23 jaar geleden van de tweede. Leven in je buik , wat een wonder toch.
  Geniet er maar van, want als ik zie wat je allemaal doet begrijp ik dat je je heel goed voelt. Dat moet wel met alle ijver die jij in je hebt.
  Fijne week.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk om leven te voelen! Geniet ervan. Mooie foto's bij je blog. Daar kan ik echt even lekker naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Fijn dat je al over de helft bent.. en spannend de 20 weke echo...ben blij dat je kan genieten van je zwangerschap.heb ik helaas niet van kunnen genieten toen ik zwanger was, maar ben blij voor jou dat alles goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. En? Hoe was je echo?? Hoop dat alles in orde is met je kruimeltje!

  Liefs,
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!