First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 11 oktober 2010

Op schoot

Dank jullie wel lieve lezers. Niet alleen voor jullie complimenten, maar natuurlijk ook voor jullie bestellingen. Het is spannend, zoals ik al schreef, want wat verwacht de bezoeker van jouw winkel? Spreken de artikelen wel aan? ...  Dingen die je uit moet zoeken, dingen waar je met de tijd achter zal komen.

Ondanks dat ik er apetrots op ben, zal ik hier verder niet veel praten of berichten over mijn winkel. Wie wil mag natuurlijk altijd een kijkje komen nemen, maar als je écht op de hoogte wilt blijven van de laatste artikelen of wanneer ik naar de groothandel ga, schrijf je dan in als - gratis en vrijblijvend - lid van onze Hyve.


Verder met mijn blog.
Twee weken terug heb ik mijzelf ingeschreven voor One Flower Wednesday. Dat betekend dat ik zo nu en dan 's avonds mijn werktafeltje weer op schoot heb en ik lekker aan het hexen ben. Eerst wilde ik de hexjes per bloem maken, maar aangezien ik zo veel leuke kleurtjes heb, bedacht ik me dat ik eerst maar de hexjes maak, om ze vervolgens te gaan bundelen. Kan ik er in ieder geval nog een beetje mee rommelen  ;o)


Maken jullie de bloemen altijd in één keer? Of houden jullie het ook bij eerst bij een boel hexjes maken en pas daarna de bloemen?

14 opmerkingen:

 1. Misschien een domme vraag, maar als je eerst alle hexagonnen maakt en daarna pas de bloemen, hoe moet je dan elke woensdag een bloem laten zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak wel een bloem af en zo maak ik er wel veel en dan zet ik ze aan elkaar.
  Het is heel verslavend hou er wel rekening mee....
  Groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker rommelen, veel hexjes maken en dan combineren is mijn favoriete manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. misschien kun je wel bovenaan je weblog een aanklikbare link maken naar je webshop?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice workstation! I like the idea of basting all your hexagons first then making the flowers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Monique

  Ik zal even het adres van de stoffenbeurs hier in mijn bericht zetten. kun je precies zien wanneer hij waar is. Jammer genoeg kan ik vrijdag niet naar Ahoy, dan moet ik werken.
  http://www.stoffenbeurs.nl/Actueel/

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Margeeth: Dat was ook een beetje mijn vraag. Maar nu zag ik bij Karen ook een heel stapeltje hexjes liggen, op bloem gesorteerd, om ze daarna aan elkaar te zetten.

  Ik denk dat ik maar eerst elke week de vooruitgang in hexjes laat zien, gevolgd door elke week een blommeke? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hai Monique, wat is je winkel mooi geworden. Ik volge je al een tijdje met plezier. heerlijk je budget-tips, huishoud-tips en ook nog creatief!!!
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik maak hexjes voor mijn gastendoekjes, maak eerst een heleboel hexjes en ga dan kijken of ik leuke kleuren bij elkaar kan zoeken om er een leuke rand(en) van kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Anoniem: dank je wel voor je tip. Er komt inderdaad nog een aanklikbare link op mijn site. Moet het alleen nog even passend maken voor mijn blog. Perfectionistje hé? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet dat er leuk uit. Hoe naai je ze nou vast? Met de hand?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben veel te ongeduldig om eerst alle hexjes te maken en pas veel later de bloemen. Dus ik maak 7 hexjes en meteen daarna de bloem.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Vlijtig Liesje: ik zit met de hele boel op schoot en blijf zo zitten tot alle stofjes, hexjes zijn geworden. Dan gaan de hexjes (ook nog steeds op schoot) met kleine steekjes tegen elkaar. Zo maak ik uiteindelijk mijn bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik maak de hexjes altijd meteen af (bloemetjes) en zet ze dan per 3 of 5 weer aan de anderen.
  Benieuwd hoe het bij jou gaat worden!
  Succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!