First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 10 september 2010

Kringloop

Ondanks dat ik morgen een deel van mijn inboedel via de plaatselijke rommelmarkt hoop kwijt te raken, ga ik vanavond even op de rommelmarkt van onze kerk snuffelen. Elk jaar rond deze tijd zijn de vrijdagavond en zaterdag gereserveerd voor deze markt. De opbrengst van de verkochte goederen komt ten goede van de kerk. En dat loopt goed op hoor!

Zelf hoop ik morgen ook een extraatje te kunnen verdienen. We hebben door de tijd heen ongemerkt best een hoop spullen verzameld. Spulletjes die in de kast of in de schuur staan en er nauwelijks nog uitkomen. En nu we bezig zijn met letterlijke ruimte te maken voor onze nieuwste telg, lijkt me dit een goede manier om ook wat financiële ruimte te maken.

En omdat ik waarschijnlijk morgen heel de dag in de weer zal zijn, heb ik vandaag alvast gezorgd voor het diner van morgen: verse tomatensoep. Héérlijk!


Eerst sneed ik alvast de groenten voor het diner van vanavond, daarna gingen we (zoonlief houdt inmiddels ook al van kokkerellen) met de ingrediënten voor de tomatensoep aan de gang. Tijdens het koken van de soep rolde ik nog even de ballen voor vanavond en vond ik mezelf weer lekker multitaskerig bezig  ;o)

Wie deze variant van tomatensoep ook eens wil proberen, kan hier klikken voor het recept.


En dan tot slot: het gaat lekker met mijn laatste stitchery. Ik denk dat ik nu zo'n beetje halverwege ben en hoop vanavond na mijn rommelmarkt-ronde nog aardig wat steekjes te kunnen zetten. Misschien krijg ik het dit weekend klaar?

Wens ik jullie tot slot weer een mooi weekend toe en hoop ik dat jullie er iets moois van kunnen maken. Tot volgende week?!

4 opmerkingen:

 1. Veel plezier en succes met de verkoop!
  Niet teveel terugkopen hè?! ;-)

  Soep ziet er lekker uit! Ga ik ook eens proberen.

  Groetjes en fijn weekend,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Monique,hoe gaat het met de zwangerschap?Tijdje terug vroeg ik of je mij je adres wil door mailen heb hier wat liggen voor de nieuwe telg, zoals je zel schrijft.Ik ben je mailadres kwijt dus vraag het even op deze manier.
  Wens je veel succes met de verkoop van je spullen en dat je maar veel centjes mag verdienen.Zelf gaan wij in oktober en november staan op de rommelmarkt,ook wij hebben zat te verkopen.Het meeste probeer ik via MP te verkopen lukt dat niet gaat het mee naar de markt.Het verdiende geld gaat dan weer gebruikt worden voor sintkado´s en kerstdiner.
  Ik hoop je adres te krijgen,groetjes Alexandra

  P.S.Uiteraard ga ik diskreet met je adres om.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vast een lekker soepje. De foto's zien er al heerlijk uit!
  Veel verkoopsucces!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt dol op tomatensoep! Ik ga het recept zeker opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!