First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 17 september 2010

Klaar voor het weekend?

Het huis is aan kant, de eerste was voor vandaag staat te draaien en een klein bloemetje van de markt staat op tafel. Buiten regent het momenteel pijpestelen, maar dat doet me even niets. Samen met mijn fantastische (gewonnen) comfort-boek en een kopje thee nestel ik me zo dadelijk op de bank. Mama neemt vanmorgen even vrij  ;o)


Mooi weekend!

21 opmerkingen:

 1. Wat ben jij heerlijk vroeg aan kant...ik ben nog aan het wakker worden en na de krant lekker blogjes aan t lezen...heerlijk zo'n vrije dag!
  Lieve groet en een heel fijn weekend, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk Monique
  Lekker een morgentje niets!! hihih had ik gister maar nu met de stofzuiger naar de boven verdieping!! en dan vanmiddag een krans maken van heide. Heb ik mezelf beloofd hihi
  fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb mijn kamer net ook al gedaan, maar ik moet nog wel door de regen.
  Moet op verjaarsvisite.
  Geniet lekker in je hoekje.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voor de derde keer......
  Van hetzelfde hoor mama.....

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk even niets doen. Geniet er maar van.

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi boek zeg, heerlijk. Ik ben ook al lekker aan kant, zou gisteren visite krijgen en dat ging niet door. Kwam eigenlijk heel goed uit en daardoor is alles nog lekker fris!!
  Nu ben ik nog even aan het wachten op een koerier en dan lekker mijn hondje ophalen. Die komt weer thuis na 10 dagen!!! Heerlijk. (ik kon haar niet uitlaten omdat ik ziek was, vandaar. Voor het eerst in 8 jaar!!!slik)
  Jij ook een heerlijk weekend, hier gaat dat wel lukken.
  groejes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :-)hier schijnt de zon, maar ook ik had vandaag de (beneden)boel al snel na het stofzuigen gedweild en opgeruimd voor het weekend.Lukt me niet altijd hoor, maar vandaag wel :-) heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Met twee pubers die niet van opruimen en schoonmaken houden, moet je af en toe zelf het heft in handen nemen en even flink tekeer gaan! Dus dat ben ik nu aan het doen, met even een lunchpauze tussendoor. Maar vanmiddag: dan ga ik ook lekker ontspannen, net als jij! Wat een prachtige plaid hangt er trouwens over jouw bank! Geniet ze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je al zo snel klaar bent!Dan kan je inderdaad lekekr op de bank. ik heb nog ene hoop te doen, maar vanmorgen zijn we naar de peutergym geweest en hebben we gelijk darana boodschappen gedaan dus we hoeven er alleen nog maar voor de hond uit.Hier geen regen..Peuter gaat zo even slapen dan kan ik lekker even opruimen en.. lekker lezen!Prettig weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn weekend toegewenst. Geniet nog van de rest van de vrijdag!

  Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie het al je hebt een heerlijk plekje om je te nestelen en laat die regen maar komen.
  Fijn weekend Mon. (Zo noem ik mijn zusje altijd)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geniet van een heerlijk weekend Monique.......liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn weekend! En wat ziet dat er netjes uit voor een vrijdagmorgen! ;)). Ik moet nog een beetje op gang komen Flylady wise na ons tripje naar Nederland....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker hoor, zo vroeg alles aan kant. Ik heb juist een drukke dag. Het huis moet schoon (teveel achter de pc), boodschappen doen, ook voor oudste zoon en schoondochter. Die komen vannacht terug uit Turkije. Hoeven ze morgen niet gelijk op pad. Om half een landen ze en wij halen ze op. Dat word een latertje.

  Groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn huis lijkt el een slagveld... Heb net de kinderverjaardag van mijn kleine man achter de rug.
  Vanavond ( laat) nog werken en dan maken we morgen het huisje wel aan kant.

  Geniet van het weekend.

  groetjes Schuldenaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij ook een fijn weekend. Ik hoop dat mijn pakje gauw bij je wordt afgeleverd.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ha Monique

  Het weekend zit er weer bijna op.
  Ondertussen zullen je mooie bloemmetjes wel open zijn.
  Groetjes en nog een fijne zondagavond Marlie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha Monique

  Je heb gelijk slaap idd op zondagmorgen lekker uit.
  We beginnen pas om twaalf uur omdat we geen eigen kerkgebouw hebben maar deze delen met een hervormde gemeente.

  http://www.dedoorbraak.org/even-voorstellen/

  Maar soms vind ik het ook wel eens lastig want je bent toch ook je helft zondagmiddag kwijt.
  S'winters vind ik dat minder erg dan zomers.
  Ik wens je een fijne week toe.

  Gr Marlie

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!