First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 7 september 2010

Mama valt stil

En dat gebeurt niet vaak hoor! Alhoewel... sinds ik van die ontzettend lieve bloggers om me heen heb..  ;o)

Voor ik vanmorgen onze kleine knul naar school bracht had ik al een witte was in de machine zitten, maakte ik het toilet schoon, zette een onderbroekje met ongelukje in de week en zag ik een halve zandbak uit één van de kleine kinderschoenen in mijn halletje verdwijnen. Fijn!

Na het afzetten op school even snel naar Appie voor een pak melk. Met mijn pak melk in de hand hoor ik de klok half negen slaan en ga naar huis. Thuis ontdekte ik een pakketje in de brievenbus en was de eerste was klaar. Ik leg - met pijn en moeite, want ik wil eigenlijk mijn verrassing (een gewonnen troostprijs) direct bekijken - het pakket opzij voor theetijd en hang de eerste was aan de lijn. De tweede was gaat ook in de machine, ik was het geweekte broekje even uit en maak de badkamer schoon.

Om negen uur pers ik mijzelf wat sinaasappels uit en hoor aan het gejank van poes dat ik zo wat van de vloer heb schoon te maken  :o(  Snel even het overgeef van poes opruimen en een kleine afwas met de hand wegwerken. Niet alles mag of wil ik nu eenmaal in de vaatwasser hebben.

Van de fruitschaal pik ik nog wat druiven en pak tot slot nog even de stofzuiger in de hand. Na het huis stofvrij te hebben gemaakt zet ik de ketel op het vuur en zet mijn pc-tje aan. Even kletsen, dacht ik. Maar toen ik met mijn thee en al aan tafel ging zitten en het gekregen pakketje er bij pakte...


Ik denk dat jullie vast wel begrijpen waarom ik vandaag verder niets te vertellen heb. Verwacht je één schilderijtje, krijg je er vijf (!), een pakketje zeer gevarieerde kaarten, ontzettend leuke schaap-post-its en gezellige kleine kaartjes met een passend envelopje erbij... Hier wórdt jij toch zeker ook wel stil van?!

Susan... hoe kan ik je hier nu op een gepaste manier dank je wel voor zeggen? Dit is over de top hoor... Wat een enorm grote verrassing! Zodra de schilderijtjes op hun plek aan de muur hangen geef ik er natuurlijk een foto van hé?!

Dank je, dank je wel Susan! Ik ben er werkelijk even hélemaal stil van...  ;o)

P.S. Checken jullie nog even de fantastische website van Susan? Ik was er al eerder aan het snuffelen geweest en ik kan je zeggen: het is zéker de moeite waard!

15 opmerkingen:

 1. Ha Monique wat een leuke schilderijtjes zeg!!
  je bent een heerlijke bofkont hoor!!
  Ik zie ze en moet direct aan de babykamer denken met dat leuke vrolijke schaapje!
  Super veel plezier ervan hoor! en wat heb je al veel gedaan zeg!! wow! Ik niet zit hier ziek te zijn BAHAHAHAHatjoe hoesten keelonsteking en koorts echt balen!!!
  dus vandaag in bed filmpjes kijken onderuitgezakt hangen en af en toe tot mijn ogen weer dicht zitten even bloggen
  Fijne dag hoor
  lieve groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige dingen heb je gekregen zeg!
  Kan me voorstellen dat je er helemaal stil van bent!
  Wooooow.... jou`n dag kan niet meer stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zou ik ook stil van worden! Wat een leuke schilderijtjes voor kinder- of babykamer. Of had jij een ander plekje in gedachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke schilderijtjes.
  Jouw dag kan niet meer stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk zèg!
  kan me voorstellen dat je even stil viel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is nog even een leuke verrassing. wat een prachtige vrolijke schilderijtjes!
  FIjne dag verder nog,
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een plaatje zegt soms meer dan 1000 woorden... toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief van je!
  Zou je het dan willen mailen naar; little_leintje@hotmail.com ??
  Heel erg bedankt!
  Lieve groetjes Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kado's Monique en wat een verrassing dan dat het pakketje veel meer bevat dan je eigenlijk had verwacht.
  Veel plezier ermee het is je van harte gegunt.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk pakje om uit te pakken! Dat maakt je hele dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Monique....hier word je toch heerlijk vrolijk van !! zelfs op zo'n dag als vandaag.....erg leuk allemaal........geniet er maar lekker van......lieve groetjes Ria......

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke verrassing. Ik zou ook niet weten hoe te zeggen dankjewel. Ik ben benieuwd waar je het gaat ophangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi Monique
  fijn om te horen dat het pakketje zo in de smaak viel. Ik vindt het het leukste als er van mijn werkjes genoten wordt, dus zo'n dank-je-wel mailtje als jij schreef is voor mij goud waard, veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wow wat een superleuke schilderijtjes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!