First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 20 september 2010

Het weekend voorbij

Allemaal een goed weekend achter de rug? Hier hebben we het lekker druk (misschien wat té druk) gehad, maar goed was het wel  ;o)  Vandaag zal ik daarom eens een wat uitgebreid overzicht geven van wat er in drie dagen afwezigheid allemaal te vertellen valt. Lees je mee?

Allereerst mag ik jullie wéér deelgenoot maken van een gewonnen give-away. Dank je wel Saskia!! Alleen al het krijgen was een cadeautje op zich. Moet je zien:


En als je dan die lieve lintjes voorzichtig hebt verwijderd...


Kan je je voorstellen dat ik weer in de bonen was  ;o)  Een heus geurhartje uit Frankrijk, twee heerlijke zelfgemaakte pannenlapjes (nu heb ik eindelijk een heel goed voorbeeld in huis, zou het dan toch...)

Dit weekend heb ik ook mijn laatste handelingen kunnen zetten aan het werkje/patroontje van Annelein. Helemaal in de stijl van onze keuken, klaar om in gebruik genomen te gaan worden!Verder hebben we dit weekend weer een culinair uitstapje gemaakt,

Eerst alle ingrediënten bij elkaar zoeken,
zo ging het de oven in
en zo kwam het uiteindelijk de oven uit. Weer een plusje in het kookboek erbij!
hebben we weer een klein opknap-stapje in de nieuwe babykamer gezet, ben ik heel erg druk met het inrichten van mijn webwinkel (zijn jullie al nieuwsgierig?) en verraste Birgitte me op haar site met eerst een heuse Versatile-award (dank je wel!), maar ook nog met een heerlijk reclamefilmpje. De award neem ik graag in ontvangst, maar laat de wetenswaardigheden even achterwege. Vorige week heb ik met een andere award al het één en ander uit de doeken gedaan, de rest wil og maar even voor mezelf houden...  ;o)


Het laatste (het reclamefilmpje van mijn favo woonwarenhuis) kan ik eigenlijk alleen maar beamen. De boodschap die ze hier neer proberen te zetten?  Tja... spreekt dit niet voor zich?  ;o)


9 opmerkingen:

 1. Ach wat lief !!!!!!.....je poes...........zo schattig......wat een verwennerij zeg !!!...leuk hoor!! en je ovenschotel ziet er fantastisch uit !!! was het lekker?? en gefeliciteerd met je award gewoon verdiend!!! liefs fijn week Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je winst.En de ovenschotel ziet er heel lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kat hebben jullie, een schilpad mijn favoriete kat, lekker eigenwijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk kattenkind!
  Leuk die kadootjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefelicteerd met je award. En wat is de schort mooi geworden.
  De ovenschotel ziet er heerlijk uit.
  Wat een mooie kat hebben jullie.

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk schort, super cadeautjes... enne... voor lekkere witlof recepten hou ik mij van harte aanbevolen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben blij dat je de kadootjes leuk vind. Het is toch zo leuk om iets weg te geven vooral wanneer iemand zo blij ermee is.
  Wat een leuke katten reclame zeg, had hem nooit eerder gezien erg leuk.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OOh wat lijkt me dit een heerlijk uitstapje!
  ennuh prachtig hoor je give away
  verder natuurlijk een prachtige foto van je poezebeest! hihihi die van mij zet nu net de nagels in mijn been auuuuwww wil worden geaaid hoe errug!!!
  fijne avond lekker uitbuiken hihiih
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd Monique met die prachtige kado's van je gewonnen Give Away en wat was alles mooi verpakt, ik zou die lieve lintjes er ook heel voorzichtig hebben afgehaald, echt LIEF.
  Je ovenschotel ziet er ook uit om te smullen.
  Ik heb ook een druk weekend achter de rug, we zijn nog steeds druk aan het klussen in zoonliefs huis.
  Fijne week.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!