First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 12 augustus 2010

Wat je nog niet wist...

Vorige week werd ik via enkele kanten verrast met weer een heuse Award. Dit keer was het de Stylish Blogger Award. Wat ontzettend leuk om te mogen krijgen! Dank jullie wel daarvoor!

De reden dat ik hier nog niet eerder op terug ben gekomen is omdat ik natuurlijk véél te lekkere muffinfoto's te delen had  ;o) Haha! Nee hoor.. maar bij de Award zit een kleine "opdracht": vertel 5 dingen over jezelf die bij je bloglezers nog niet bekend zijn. Tja.. wat vertel je dan?

Dáár heb ik dus even over na moeten denken.. Maar hier zijn ze hoor!  ;o)

1. Ik ben een enorme people-pleaser. Dat resulteert nog wel eens in moeilijke situaties waarin ik mezelf soms een beetje kwijt kan raken.

2. Ik ben over het algemeen heel erg onzeker. Ik? Ja, écht hoor!

3. De meeste muffins en taarten die ik maak eet ik niet zelf, maar geef deze door aan manlief om ze op de zaak uit te delen. Ik ben totaal geen snoepkont...

4. Ik ben een heuse perfectionist en heb graag alles in huis aan kant. Kom bij mij plots binnen vallen en je zult waarschijnlijk denken dat ik je al verwacht zou hebben.

5. Ik heb een vrij klassieke smaak, maar ben een daarbij ook een heuse IKEA-freak, al zal je beiden niet zeggen als je nu mijn blog ziet en me in het dagelijks leven tegen komt.

Dit laatste punt en de eerste twee punten van mijn "Oh-wat-ben-ik-vandaag-toch-eerlijk"-antwoorden hebben me doen besluiten mijn blog eens zó vorm te geven dat het is wat ik zelf erg mooi vind. Niet van wat ik denk dat een ander mooi zou vinden, maar waar ik van hou.

Voor jullie misschien erg vanzelfsprekend, voor mij een hele opgave...

9 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd wat jij mooi vindt Monique. Ik had je gevonden toen je nog een bruinachtige achtergrond had en Maison Monique heette. Gefeliciteerd met je award.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOh Monique WAT VIND JIJ MOOI!!!
  Ik ben benieuwd hoor. Ik doe lekker ook wat ik mooi vind. Deze award maakt wat los hé Ik heb eerlijk gezegd dat ik van de Ikea niets mooi vind. HIHIIHi wel leuk voor de kinderen maar niet voor mezelf. Ik hou van echte oude damast. Of echte oude tafelkleden of echte oude...... Ach laat zien!!!!!! je enige echte gebloemde pantoffels hihihii
  fijne dag hoor
  lieve groetjes
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooie foto (van jou met zoon neem ik aan...?) Leuk om meer van je te lezen. Ben wel een beetje jaloers op je mooie blog. Ben zelf nog steeds niet verder gekomen dan de standaard- variatie. Nou ja, wie weet in de toekomst! Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Heel leuk om dingen te lezen die we nog niet wisten :D Leuk om je te volgen Gr. Juliette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor het geval je het nog niet wist: je bent geweldig zoals je bent!!! Het is hier altijd genieten en er is niets mis met een people-pleaser wanneer het van binnenuit komt, dan is het echt gemeend, puur. Blijf maar lekker jezelf! Mooie avond, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk om te lezen!
  Ik ben helaas wel een erge snoepkont, en begin vaak al te watertanden als ik de foto`s zie met heerlijke gerechten/gebak.
  Dat je perfectionistisch bent, dacht ik eerder al te merken als ik je blogs las. Maar dat is dan ook geen minpunt!
  Je blog is elke keer weer een verrassing!
  Fijn weekend! Bij ons zit de vakantie er al weer op, en bij jullie?

  Groetjes van Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou!!!!!!! er is ook heus nog wel een nummer 6 hoor!!!!
  6 = dat je ook lief bent!
  Zelfs een nummer 7!!!!! en dat is een goed moedertje!
  Dan nog de 8!!!! en dat is dat je goed en zorgzaam bent voor anderen!
  Dus..... niks mis mee toch?
  We houden van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superfoto op je banner Monique!!!

  Enne.. ik vind het veel leuker als je je blog helemaal in je eigen stijl maakt hoor.

  fijn weekend nog,

  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!