First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 25 augustus 2010

SWAP je mee?

SWAP.. ook weer zo'n woord.. Net als AFFO of BEE. Woorden waarvan ik een jaar geleden nog nooit gehoord had, maar die nu zelfs op mijn eigen blog te vinden zijn  ;o)

Doet me denken aan de vraag van Ellen die ik een tijdje terug kreeg: wat betekenen toch al die afkortingen die je in handwerkland steeds tegen komt? Ik zal er van de week eens een berichtje aan wijden. Oke?

Vandaag laat ik alle aandacht naar de SWAP van Jeannet gaan. Zij heeft een heuse speldenkussen-ruil op poten gezet, wat werkelijk nu al ongekend veel deelnemers trekt. Wat leuk!


Ja, natuurlijk heb ik me ook ingeschreven, wat dacht je dan? En ik weet óók al welk kussentje ik ga maken. Heb er zin in! Alleen jammer dat ik jullie er niet in mee kan laten delen... Moet nog even geheim blijven hé? Maar goed, dat komt later weer. Na de ruil. Geduld is een schone zaak!  ;o)

Maar er zijn nog plaatsen zát hoor. Dus als je het ook leuk vind om zomaar iemand te verrassen met jouw zelfgemaakte creatie én graag verwend wilt worden met een mooi werkje van een ander: Schrijf je in! Dat kan nog tot 5 september a.s. Voor alle verdere informatie kun je het bericht op haar site nog even doorlezen.

Ben heel benieuwd hoeveel freubelaars er straks een speldenkussen gaan maken!  ;o)

8 opmerkingen:

 1. Nou... ik heb me gisteren ook al opgegeven, speldenkussens kan ik niet weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest eerst eens even kijken of ik wel op de goede blog zat hoor Monique. Wat is ie mooi geworden!
  Ik wist eerst ook niet wat een swap was, maar het is echt een heel leuk iets. Succes met je speldenkussen
  Fijne dag,
  Groetjes Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke illustraties op je blog. Hij ziet er lekker fris uit. Zelf getekend?
  En die SWAP daar ben ik zelf ernstig over aan het nadenken. Heb ik wel tijd om mee te doen? Want ik wil niemand teleustellen natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk Monique dat je mee gaat doen. Ik zit er nog over te denken!! dan denk is kan ik dat wel? ben ik daar wel goed genoeg in je wilt toch wat leuks toch en een houten kussen hihih gaat niet toch??
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hee ik kom nog even terug Wat heb je je site super mooi veranderd!!
  toedeloetjes
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, nou ik swap ook mee hoor. Is voor mij de eerste keer! Lijkt me zo leuk! Ik heb al een aantal ideeën, maar ben nog niet begonnen! Je site is (alweer!!!) erg leuk geworden.
  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met de Vertaling Zou JE OOK EEN Mij hiel Plezier Mee Stichting DOEN , wat is nu OT KOM Het hiel vaak TEGEN .
  Weet al EEN heleboel afkortingen LOL hihihi !
  En sterven Cake ja Heerlijk Doe Maar EEN plakje voldaan Jouw recept van de bananentulband doe IK EEN Nog rossen Mensen Plezier ALS ER Ze Bij Mij van Smullen .
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lijkt me ontzettend leuk....maar ik waag me niet aan tijdsgebonden projecten...ik werk niet zo goed onder stress ;-)
  maar ik ben wel benieuwd naar de resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!