First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 16 augustus 2010

De laatste dag

De vakantie is weer voorbij, de eerste schooldag is alweer van start gegaan. Mama heeft al weer wat opruimklusjes in huis achter de rug en gaat proberen het normale ritme weer onder de knie te krijgen.

Maar eerst natuurlijk een enorm dank jullie wel voor alle gelukwensen. Wat lief om zo veel reacties te mogen krijgen! En haha.. leuk dat jullie zo nieuwsgierig naar de komende maanden zijn  ;o)  Ik hou jullie op de hoogte hoor! En jullie boffen, want morgen mag ik alweer voor de derde echo...

Gister morgen.. tijdens het ontbijt bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om de laatste dag van de vakantie er nog eventjes op uit te gaan. Als eerste kwam Diergaarde Blijdorp in mijn gedachten en pakte meteen de pc er bij. Na gezien te hebben dat we alleen al voor de entree zo'n € 60,00 kwijt zouden zijn, ben ik verder gaan neuzelen en zijn we later de morgen richting Oostvoorne gereden. Volgens de gegevens op het w-w-web zouden we daar een bezoekerscentrum kunnen vinden met een mooie natuurrijke omgeving er omheen.

Met drinken en wat lekkers in de tas hebben we uiteindelijk de zogenoemde Libellen-route van 3,3 kilometer gelopen. Wel met de jas aan, maar wat was dat lekker! En moet je eens zien wat we daar onder andere onderweg tegen  kwamen:
Het lijkt wel herfst!

Onderweg hebben we ook nog een paar leuke foto's kunnen maken bij omgevallen bomen en achtergebleven boomstronken. Eén van die foto's zal ik misschien nog als nieuwe kop gaan gebruiken, want de foto die jullie nu zo leuk vinden is alweer van dik een jaar geleden. Mag dus wel wat recenter hé?  ;o)

Na een kleine twee uur wandelen hebben we bij de naastgelegen brasserie (in naam van de laatste vakantiedag) een kopje koffie en thee gedaan met een tosti erbij. Oké.. ook niet gratis natuurlijk, maar voor € 45,00 minder uitgaven hebben we zo ook een heerlijke dag gehad.

Nu weer de draai proberen te vinden, al denk ik dat we die aan het einde van de week vast wel weer te pakken hebben  ;o)  Mooie en gezellige dagen!

16 opmerkingen:

 1. Mooi hè, daar in Oostvoorne.Ik ben er vlakbij geboren en getogen. Woon nu in Brabant, ook heel mooi, maar ik kom nog steeds graag in Rockanje en Oostvoorne!!!
  Veel succes morgen met de echo.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n dagje uit...en het hoeft niet altijd veel te kosten om gezellig weg te kunnen! Wij hebben het er ook niet meer voor over hoor!

  Een fijne week...en succes morgen met je echo, altijd weer bijzonder!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heerlijke dag geweest, prachtige plaatjes!! Scheelt wel even een berg geld he! Succes met de echo morgen, denk aan je! Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt inderdaad herfst op de foto's. Ze zijn wel heel mooi.
  De eerste schooldag alweer voor jullie. Voor ons nog drie weken. Heb wel weer behoefte om weer terug in de ritme te gaan.
  Succes morgen met de echo.

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tsjonge paddestoelen...ik had hier stiekem ookal lopen kijken, maar nog niets gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee! nee! nee! nog ven geen herfst...please....heb hier langs de kant van de weg ook al de eerste pompoenen gespot...
  Wij hebben nog een heerlijke week tegoed (helaas is mijn man weer aan het werk) maar ik wil nog even niet aan het ritme denken. Spannend hoor de echo!
  Enne hoewel ik heel hard "nee"denk, je foto's zijn super en het dagje weg (voor weinig) klinkt heerlijk!
  Liefs, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk je derde echo.......succes morgen !!..en ja paddestoelen ik heb ze ook al gezien....wil het er niet over hebben nu....het is zomer !!! tralalallaalalala......fijne week liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk dagje en voor ons ook redelijk dichtbij, ik hou het in gedachten!
  Blijdorp is ook met bijv Airmiles te bezoeken. Misschien dat je ze spaart, en pas was er een actie van ENECO. Ik vind het ook te duur en wil op deze manier weer eens een bezoekje doen.
  Succes bij de echo, leuk hoor, dat hadden we 'vroeger'niet:(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit klinkt als een heerlijke dag!! wat ruikt dat heerlijk hé in het bos. Ik mocht er vandaag weer de hele dag in werken ik ben een super bofkont.
  Zo relaxed!!
  Fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's, inderdaad al een beetje herfst ! Maar ik ben een herfst- & wintermens dus ik klaag niet ! Succes morgen met de 3e echo ! Greetz Lejo (In den Uylenbal)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lees ik nou?
  Van harte gefeliciteerd!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, een leuk dagje uit hoeft echt geen kapitalen te kosten. Wij gingen vroeger met de kinderen ook altijd lekker ergens wandelen. Nou ligt mijn hart wel bij Blijdorp hoor. In mijn jeugd was ik er IEDERE dag te vinden! Ik heb een abonnement gehad, jarenlang. Toen mijn kleindchter was geboren, heb ik weer een abonnement gehad en was ik er ieder week te vinden....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke afstand, dat is goed te behappen! Bij ons langs het fietspad groeien ook al paddestoelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hee leuk dat je zwanger bent! Van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk Moniek, dan zat je haast in mijn achtertuin.......de Voornse duinen zijn geweldig, en de Meidoorn ook.

  groetjes, jeannet

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!