First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 26 juli 2010

Maandagmorgen

Half acht en Dolly Parton (sorry!) kleurt mijn dag al weer aardig in. Héérlijk! Buiten is het nat en ziet het grauw en grijs; dat wordt een dagje binnen.
Geeft niets, er is genoeg te doen. Zo liggen er drie stapels strijk, wil ik de laatste appeltjes verwerken, dacht ik een perziktaart te gaan maken en kan ik in het kleine kamertje behang gaan trekken. Via Mama Lieveheersbeestje kregen we allemaal het recept voor zelfmaakklei, dus ook dat zou vandaag nog gemaakt kunnen worden. Wie heeft het er nu over dat de vakantie zo lang duurt? Wij hebben tips te over!  ;o)

Zaterdag heb ik vol smart zo'n beetje heel de dag op de postbode zitten wachten. Anderhalf uur laten dan normaal (zal je net zien..) kwam hij eindelijk mijn lang verwachte pakketje bezorgen. Jippie!


En dankzij deze ontzettend lieve blogleester en dit heerlijke impuls heb ik later de dag mijn tweede project uit dit boek af weten te maken:


Eindelijk een mooi opbergplekje voor mijn handwerk-in-wording. En dat van een bewaard lapje stof van -pak hem beet- vijf of zes jaar terug?

Voor vandaag wens ik jullie graag een mooie dag toe, regen of geen regen. Geniet van elkaar!

9 opmerkingen:

 1. Leuk en Uit Welk boek Komt DIT plaatje , IK Heb Het idee DAT IK Het plaatje Zelf OOK EEN al. Eens in het boek Hebreeën gezien , MAAR IK DUS weet niet welke Meer .
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haa die Monique je tas is prachtig hoor!!
  Begint het boek met een T van Tilda hihihii dat heb ik van mijn dochter gekregen een paar maanden geleden en ben er zo blij mee!! Weet je ik gebruik de patronen ook om van hout te maken. erg leuk worden ze Na de vakantie zal ik eens wat laten zien ik maak ze namelijk op mijn werk.
  Mooi hoor!! enuh ik kom vanavond even voor een heerlijk stuk taart!
  groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, het klinkt als een drukke dag! Zelf heb ik voor vandaag minder plannen. Een beetje opruimen van het weekend en boodschappen doen; misschien nog wat handwerken. De tas is erg mooi geworden. Fijn dat je zo'n voorraad aan mooie lappen stof hebt!
  Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi...nou jij hebt genoeg plannen voor vandaag......tis maandag dus hier word volop gewassen...en ook ik moet nog moed verzamelen om te strijken.....het huis moet nog schoon....pfffff.....en eigelijk moet de badkamer een goed beurt......nou ik kijk el wat er uit mijn handen komt....morgen weer werken...dusse,,,,,oja ik ga eerst de verjaardags spullen opruimen,kaarten kadootjes,en dan een bakkie en dan gaan we starten.......tis al laat.........maar ben lekker met de honden weggeweest vanmorgen....nou meid fijne nieuwe week ...liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Monique,
  Ik heb het net weer geprobeerd , vreemd he, stond gewoon bericht verzonden .

  Lexje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is je tas mooi geworden...met dit weer kun je je creativiteit wel goed kwijt!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wie wat bewaard .... mooie tas geworden joh, handig! Veel plezier met het breien van ... euhh trui, sokken (o nee dan kom je twee naalden tekort hihi), sjaal soms? Mooie avond, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De tas is prachtig geworden Monique. Wat een prachtige boeken zijn het he? Ik koop (bijna) nooit geen boeken meer, maar de Tilda boeken heb ik allemaal. Dit zijn voor mij de kersen op de taart zullen we maar zeggen. Ik krijg er nooit genoeg van om er in te kijken en dingen uit te maken. Ik vind haar manier van dingen maken zo makkelijk uitgelegd.
  Veel plezier ermee hoor, en succes met de huishoudelijke taken, die altijd weer terug komen. Maar met dit weer gaan het wel vind ik.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lukt niet !
  In mijn volgende reactie plaats ik mijn emailadres , wil je die zo snel mogelijk , verwijderen ?
  Mail je mij dan en dan lukt het wel mischien om eindelijk te reageren, want ik heb zoveel te vertellen , over gele auto's bij gamma's enzo hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!