First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

zaterdag 31 juli 2010

Dank aan Cindy ~ Thanks to Cindy

Een tijdje terug gaf Cindy ons een leuk patroontje van een hartje met opdruk. Ik heb het van haar over genomen en mocht er vandaag de laatste hand aan leggen. Op het gemak vulde ik het hartje en maakte het af met nog een klein lintje. Is het geen schatje?

Maar wat nu?
Ik heb nu een heerlijk aantal nieuwe kleuren borduurgaren, maar wat zal ik er van gaan maken? Begin ik eindelijk met met mijn Mary Poppins borduurwerkje? Maak ik nogmaals een ABC-lap? Kies ik voor een nieuw patroontje uit mijn inmiddels uitgebreide verzameling of probeer ik iets nieuws uit mijn Ariadne-boek?

Misschien moet ik maar eens even de tijd nemen om wat nieuws te verzinnen. Hebben jullie nog een suggestie?

10 opmerkingen:

 1. Wat een doddig hartje! Heel lief!Maak gewoon nog zo iets en doe ze de verkoop in. (MP)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk hartje...ik heb hier ook nog stof liggen! Al een aantal maanden, misschien dat ik er in de herfst eens een keer iets van ga maken!

  Voor de rest ben ik een crea-muts op dit vlak, dus helaas geen tips!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief hart zeg! En qua crea-project....ik brei momenteel. Beetje aangestoken door dat mutsje dat je laatst breide. En misschien heel onbeleefd om te vragen, maar ik do ehet toch. Heb je van dat mutsje een nederlandstalig patroon?

  Groetjes Kopka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig hartje, zo simpel en toch heel mooi.
  Ik ben heel benieuwd hoe de Mary Poppins er uit zou zien. Dus als ik mag stemmen, stem ik op haar als je volgende project.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique,
  ben je toevallig nog op de paardenmarkt geweest afgelopen woensdag in Alblasserdam? Ik dacht dat ik je daar zag. (Nouja, zag een stelletje met een knulletje die ik dacht te herkennen van een foto op je blog.) Wellicht was je het helemaal niet...
  Succes met het maken van een keuze voor je handwerken en ik hoop dat je laat weten wat het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Monique, het hartje is leuk geworden hoor. Het staat bij mij ook nog op mijn lijstje: things to do (iets te lang geworden inmiddels :)

  Mocht je nog iets leuks zoeken, zou je even in het boek Sommerfrische moeten kijken.. dat is echt super!

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Monique,

  Het hart is erg leuk geworden. Staat ook op mijn lijstje. Ik heb laatst wel het andere hart bij Cindy gekocht en deze neem ik mee op vakantie.

  gr. Imre

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief hartje!
  Een volgend project kiezen? Moeilijk hé, als je véél op het lijstje hebt staan. Een echt luxe probleem dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattig hartje. Op de foto kan je niet echt goed zien hoe groot het is (ondanks het plantje er achter). Hoe groot is het Monique?

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!