First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 7 juni 2010

De verzoening

Van de week schreef ik er al over: de stitcherie die bij het maken er van steeds meer voor me ging betekenen. Je hebt soms van die periodes. Het gaat up, maar soms ook wat down. Dat laatste hebben helaas ook wij binnen ons gezinnetje mee moeten maken. Maar zoals het bij zo velen gaat, is het gelukkig ook bij ons gegaan.

Om onze "verzoening" te bezegelen ben ik een dag of twee geleden ongemerkt begonnen met het maken van een stitcherie die ik al wat langer in huis had liggen. Op een ruwe linnen restlap nam ik het via Cindy ontvangen patroon over en begon met mijn vertouwde draadje DMC 838.


Na het stitchen kiepte ik vanmorgen mijn knopendoosje om en begon wat knoopjes bij elkaar te zoeken. Zou ik het handwerkje zonder kosten in elkaar kunnen draaien?


Het resultaat mag er wat mij betreft wel degelijk zijn  ;o)


De stitcherie staat nu te pronken in onze boeken- alias servieskast. Ben benieuwd of het gewaardeerd zal worden. Wat jullie?  ;o)


Ben je ook weg van het patroon voor deze liefdevolle stitcherie, dan kun je dit heel makkelijk tegen een geringe vergoeding via een email bij Cindy bestellen.

23 opmerkingen:

 1. Ik probeer om iedere dag er aan de denken om minimaal 1 keer (op eigen initiatief anders telt het niet) "Ik houd van jou" tegen DH te zeggen. In het begin was het een beetje geforceerd, later wat lacherig, maar nu eigenlijk ons eigen ritueeltje om de dag mooi af te sluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan en de boodschap er achter is natuurlijk ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig en lief is dit. Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig gaat het dan nu weer up, en je stitcherie is prachtig. Tuurlijk zal dit gewaardeerd worden.
  Zat net even de spreuken en wijsheden te lezen aan de zijkant van je blog. En toen ik las van het geld dat we niet hebben, kreeg ik een grote lach op mijn gezicht. Want hoe waar is dat soms. Zelf zijn we volwassen en kunnen soms best hiermee omgaan maar vooral onze dochter heeft er wel eens moeite mee dat wij niet altijd kunnen wat een ander kan. Zeker in deze tijd dat er toch veel tweeverdieners zijn is luxe en vakanties maar gewoon. dan is dit een goede wijsheid om eens met haar te bespreken. Dat heel veel mensen het zo doen en dat dat geen oplossing bied.
  Ik wens je een goede, liefdevolle week toe.
  Liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOOh wat een waarheid staat er op je stichery en toch hoor ik de ambtenaar nog tegen ons zeggen je hoeft niet elke dag te zeggen ik hou van jou maar als je over 25 jaar tegen elkaar kunt zeggen dat hebt wie nog nie zo slecht doan samen! dan is het goed!! en ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik dat wel kan zeggen!!
  Fijne week enuuhh dat upje mag nog een hele tijd blijven!!!
  lieve groet Yolanda dat heb je zo slecht nog niet doan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige stichery heb je gemaakt, ik had deze ook al een keer bij Cindy gezien. Echt een hele mooie tekst, als dat niet gewaardeerd wordt...
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ehhhhh, je had hem misschienin moeten pakken voor vaderdag......

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gedaan hoor Moniqueje, je bent een ware kunstenares!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, superfantastisch! Heel mooi en subtiel en een prachtige wens...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super lief, en chique met de knoopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooi en waardevol...
  Je hebt het met die knoopjes echt iets extra's gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Monique, met veel warmte vanuit je hart lees ik deze hele mooie post! Héél mooi gemaakt met veel TLC (Tender, love and care) voor jouw lief. Dat de klim uit dalen met veel support van elkaar en vooral met veel liefde jullie naar hogere toppen mogen leiden.
  Ook wij lezen iedere dag deze tekst, soms zonder en soms met deze woorden. Laat nooit een dag voorbij gaan zonder de ander te laten weten dat je zo intens van deze persoon houdt!
  Ik heb het jou met liefde uit mijn hart gestuurd en koester ons vriendschappelijke mailverkeer. Geniet met volle teugen van elkander en je gezin, iedere dag maakt het weer bijzonder om elkander weer te zien. Maar dat kan alleen als de harten gevuld zijn met liefde en doe de boosheid, teleurstellingen maar gauw de deur dicht.
  Heel veel lieve en warme hartengroeten, Cindy x ILY

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is erg mooi geworden! Enne... groot gelijk dat je dit voor hebt laten gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoiets wordt toch absoluut gewaardeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat is deze prachtig! Waar kan ik het patroon vinden?

  groetjes, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Willeke: lees er de laatste regel nog maar eens op na en klik-er-de-klik op de (twee) link(en).

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!