First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 1 juni 2010

Geen weg terug...

Máánden lag het te wachten op haar eerste steekjes... Steeds wist ik mezelf er weer van te overtuigen dat ik er beter nog maar niet aan kon gaan beginnen. Uit angst om zo'n leuk project te laten eindigen als faalproject bleef het daarom al die tijd maar liggen waar het lag. Tot vandaag. Want je kunt natuurlijk wel eens een kei in de handwerktechnieken bij jezelf uitnodigen... dan moet je er uiteraard ook aan geloven!


Dus na een kop thee met (jaja, alweer) zo'n lekkere zelfgemaakte pompoenmuffin en vele verhalen over en weer, sprongen we op van de gezelligheid en baanden ons een weg naar mijn hobbyhokje. Daar streken we samen (wederom met een kop thee) gewoon weer gezellig neer en gooiden ons, na een snelle tussen-schooltijden-door-lunch, op het uitwerken van dit zo ontzettend leuke knutselpakketje.

Onder toeziend oog van mijn persoonlijke handwerkjuf moest ik na het uitvogelen van de werkbeschrijving laten zien wat ik van de dag had opgestoken en kreeg als opdracht een zelfde lapje te snijden als het voorbeeld dat zij mij eerder gaf. Jammer maar helaas zat de tijd er hierna op en was onze eerste ontmoeting inmiddels een feit geworden.

Met daarbij ook direct het feit dat ik nu natuurlijk op geen enkele manier meer onder dit handwerkje uit kan komen... Da's dan wel weer jammer...  ;o)

6 opmerkingen:

 1. Ja, ik had dat met dat gastenkamertje in de tuin! We krijgen bezoek eind juni, maar eerst zijn we zelf nog 2 wekwn weg, dus het MOEST nu geverfd worden! Maar gelukkig is het gelukt. Trouwens : wat een prachtig stukje over die honger en armoede. Die ga ik onthouden, mag ik hem gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook zo'n pakketje liggen. Al jaren. Zal ik het maar gewoon laten liggen?
  'k Zal het morgen eens zoeken en kijken of ik het nog steeds wat vind... Volgens mij is het De mol die wilde weten wie er op z'n kop gepoept had. Ach, die blijft altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een superjuf, dat schattige tasje lukt je dan zeker wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel fijn om iemand naast je te hebben bij de eerste stappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om dit zo samen te doen!

  net als Baasbraal wil ik ook graag iets zeggen over een spreuk op je blog, namelijk die spreuk van Scott over genoeg is genoeg...prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!