First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 6 april 2010

Grote stap

Today was THE day: onze kleine knul is nu een grote kanjer. Hij mocht voor het allereerst naar de basisschool. En leuk dat hij het vond!

Voor nu (18:00 uur) ligt hij uitgeteld op zijn bedje; vroege rust voor paps en mams! Die trouwens wel wat rust kunnen gebruiken, want wat is het weer even aanpoten, zo spittend en sjouwend in de moestuin. Maar het was zo'n mooi weer en het resultaat is er dan ook wel weer naar  ;o)

De foto's die ik er vandaag van gemaakt heb staan helaas op mijn mobieltje en ik krijg tot op heden met geen mogelijkheid die zonnige kruidenplaatjes op mijn pc-tje. Volgende keer gaat gewoon de camera weer mee, maar daar hebben jullie nu helaas niets aan. Voor nu dan nog maar eventjes geduld, het seizoen is nog maar net begonnen. De moestuinfoto's komen er binnenkort echt weer aan, want we hebben er weer zo'n zin in!

En dan beloofd het morgen ook nog weer een mooie dag te worden. Als je de mogelijkheid hebt: geniet er van!

12 opmerkingen:

 1. Een bijzonder moment...voor het eerst naar de grote school! Dat is hier al weer een tijd geleden, maar ik herinner het mij als de dag van gisteren! Aan de ene kant vond ik wat extra tijd wel lekker maar aan de andere kant miste ik hun gezelligheid ook heel erg! Is allemaal goed gekomen hi hi, ze zitten inmiddels beiden op de middelbare school!

  Succes met de moestuin! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet hij eruit als een echte schooljongen! 't Zal wel dubbel zijn, net als Ingrid ook al zei. Goed dat je lekker aan het werk bent geweest. Ik heb tussen de bedrijven door ook van de zon genoten. Zelfs nog even snel onkruid gewied. Aan het begin van het seizoen is dat nog leuk ;-).

  Teunie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat hij te stralen.
  Geweldig toch dat hij het leuk vind.
  Mijn dochter moet nog tot volgend jaar wachten, maar zeurt al maanden dat ze naar de echte school wil.
  Maar moeders geniet er nog even van dat ze thuis is.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij glundert er van, je grote vent! Fijn dat de eerste dag zo goed bevallen is. Gaat hij gelijk hele dagen of eerst halve? Het zal best even wennen zijn, voor hem, voor jou. De dagen worden er echt heel anders van als zo'n ventje niet thuis rondloopt. Groetjes Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grote stap toch weer he? Hij staat er wel trots bij hoor. Fijn dat hij het leuk vond.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww Mam kleintjes worden groot!!

  Wat een schattig knulletje............en vergeet je fototoestel morgen niet.,...............ik ga wel werken ........hahahahah!! lieve groetjes van mij..........

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel bijzonder zo'n stap naar de basisschool, wat zal hij moe zijn van alle indrukken. DH is hier vandaag al een heel stuk verder in de moestuin: sla, andijvie plantjes gezet. De spinazie, rucola en raapsteeltjes staan er boven. De aardappeltjes zitten in de grond!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vlijtig Liesje7 april 2010 om 08:32

  Wat ziet hij er blij uit!
  Na gedane arbeid is het goed rusten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat spannend... ben benieuwd hoe het hem vergaat.
  Groetjes en een fijne dag Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke foto zeg!!!!!!! Hoe gaat t nu met hem op school?vindt hij t leuk?

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!