First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 30 april 2010

Nat pak

Ondanks dat er vanmorgen genoeg druppeltjes naar beneden kwamen om de moestuin weer wat lucht te geven, zijn we gepakt tegen de regen de hort op gegaan: standaard op het plein in ons dorp de aubade met de zangertjes van het plaatselijk kinderkoor. Maar wat kregen we het langzamerhand koud! Steeds een drupje meer regen, steeds een beetje meer de bibbers. Brrr...

Na het meegalmen met het voor ons inmiddels welbekende "Ik hou van Holland" en het wat ingetogener mee zingen van het al oude Wilhelmus (even een heel klein momentje droog) lieten we de vele oranje ballonnen los en hebben er maar snel de pas ingezet. Op de rommelmarkt kochten we nog één ambulance ter vervanging van het pas weggegooide kapotte exemplaar en gingen naar huis. Onderweg nog snel even bij de bakker binnen gepiept om daarna drijfdoorwater nat en koud op de bank te ploffen met een tompouce en Bea op tv. De vlag hangt hier al vanaf vanmorgen flink te wapperen in de wind en wij gaan verder vandaag de deur niet meer uit...

Geniet nog van deze gezellige familiedag!

11 opmerkingen:

 1. Heee..............ach gossie !! .hij is helemaal nat !!

  Geniet van je tompouce.........wij gaan nog wel even weg hoor!!

  Groetjes fijne dag !! Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij komen ook net terug van een vrijmarkt...hier is het nog steeds nat! Echt sneu en dat na een paar hele mooie dagen! Denk dat wij de deur vandaag ook niet meer uit gaan!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Monique,

  Dat ziet er wel erg nat uit zeg is het toevallig in Ridderkerk daar ben ik vanmorgen ook geweest mijn meisjes zingen op het koor. Maar volgens mij gaat de zon nu schijnen en kunnen we er zo nog even op uit.

  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. we hadden geluk vanmorgen! nog net droog. we waren om 9 uur al op de vrijmarkt. maar brr wat een wind. om half elf waren we oook alweer thuis met de buit!tijd voor tompoucen en de koningin op tv.. en ook wij gaan de duer niet meer uit.behalve om de hond uit te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Marion: nu maak je me wel nieuwsgierig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, wat jammer, die regen. Wij hebben vandaag in Weert zelf op de vrijmarkt gezeten en gelukkig bleef het droog. Anders waren we ook zo weer weggeweest.
  Hopenlijk heb je zo meteen geen verkouden kipjes door het natte pak. Ach, wij hollanders kunnen ook wel wat hebben he!
  Groeten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zou hem zo je laatste cent geven, ach jee!! Maar met een nieuwe ambulance als hoofdprijs van de dag is hij het zo vergeten denk ik! Mooi weekend verder, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach wat een lieve, natte foto. Jammer hoor. wij hadden het ook koud en nat maar 's middags klaarde het gelukkig op.
  Fijn weekend verder,
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Achossie... ja was ook niet leuk! Zulke mooie dagen, en dan net op deze ene speciale dag zulk vies weer!
  Ook hier een baal momentje hoor, alhoewel het hier in de middag opklaarde en we toch een leuke namiddag hebben gehad ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Monique,

  Waar ben je nieuwsgierig naar? Zingt jou zoon toevallig ook op het koor. want dan zijn we elkaar vast wel eens tegengekomen.

  groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Marion: nog niet, maar ik zit er wel heel hard over na te denken... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!