First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 30 maart 2010

Foute info :o(

Oeps, waar ik in mijn vorige bericht geen erg in had is dat ik jullie niet helemaal volledig op de hoogte heb gebracht. Onze knul is niet vandaag jarig, maar moet hier zeker nog een maand op wachten. Maar vandaag was wel zijn laatste dag op de peuterspeelzaal en dus feest en trakteren. Trots dat hij was!  ;o)

En ook de juffen kregen natuurlijk een aardigheidje. Ze hebben immers al die tijd goed voor onze knul gezorgd?


En om vandaag toch al een beetje feest te vieren, eten we vanavond lekker samen pannekoeken. Met stroop in plaats van suiker, want oei, oei, oei... die kilo's!  :o(

11 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Zo te zien heeft ie er flink van genoten! Het is dikwijls een heel karwei om traktaties in elkaar te knustelen maar als je die kindersnoetjes dan ziet glunderen dan weet je waar je het voor gedaan hebt he! Erg leuk!
  En dan nu op naar het "echte werk"... groep 1!!
  Succes
  groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique, dan feliciteren wij hem over een maand toch weer hihi. Wat een heerlijk jochie heb je en wat hebben jullie de juffen en kinderen heerlijk verwend. Het zal straks een hele verandering zijn zo naar de 'grote' school.
  Nou meis een fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snpa het, nou ja, die verjaardag is er voor je het weet. Wat wordt hij groot!
  Wat dacht je van franse kwark met één eetlepel jam (door de hele bak) op de pannenkoeken. Dat gaat er hier ook goed in en ik heb geleerd dat het heel goed is om veel eiwitten bij de koolhydraten te eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh zeg weer een fase voorbij.....
  Wat vliegt de tijd....... een knul om trots op te zijn.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was niet zeker wat er te vieren viel, dacht aan een eerste schooldag. Maar Oooh 't is 't einde van een schoolperiode!
  Schattig manneke!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat geweldig zijn die rugzakjes!! Ik kan goed begrijpen dat hij trots was dat hij mocht trakteren. Dat vonden mijn kinderen ook altijd geweldig. (Mijn jongste nog steeds hoor).
  Nou, op naar een nieuwe fase!
  groejtes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ojee wat een grote stap, straks echt naar school!
  Leuke traktaties die rugzakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik dacht dat het voor zijn verjaardag was. Mag hij nu al naar de basisschool toe? Leuk dat hij er zo van genoten heeft en wat een mooie feestmuts heeft hij van zijn juffen gekregen :-)

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je geweldig je best gedaan joh met al die rugzakjes!!! Zulke tafels kan ik mij nog levendig voor de geest halen voor DS hihi! Het is vast een leuke dag geweest op school! Ook nog even de eerdere berichtjes bijgespijkerd hihi! Leuk joh zoveel plantjes, hopelijk komen ze allemaal een beetje bij, kun je vast recepten ervoor op gaan zoeken hihi! En wat zie ik daar voor een Briels lapje? Mooie avond, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!